Δεν άντεξε και ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός!

Δεν άντεξε και ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός!

Μισή περίοδος χωρίς συγκέντρωση ήταν αρκετή ώστε ο Παναθηναϊκός να γνωρίσει την ήττα από την Μπάγερν με 76-71…

Οι πράσινοι δεν έπιασαν τρομερή απόδοση στο παιχνίδι όμως κατάφεραν να πάρουν διαφορά μέχρι και 11 πόντους πριν οι Γερμανοί γυρίσουν τούμπα τον αγώνα.

Στην αρχή του αγώνα οι δύο ομάδες βρισκόνταν συνέχεια μαζί στο σκορ με την διαφορά να είναι συνέχεια στο καλάθι όμως ο Παναθηναϊκός με ένα σερί 7-0 στο τέλος της περιόδου έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με προβάδισμα 21-14.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι πράσινοι μπήκαν προσεκτικοί στην άμυνα κατάφεραν να φτάσουν στο +11 (24-35) όμως η συνέχει δεν ήταν ανάλογη καθώς η Μπάγερν με ένα ένα σερί 13-1 κατάφερε να πάρει κεφάλι στο τέλος της περιόδου (37-36)

Ο Εξάστερος δεν μπήκε καθόλου καλά στο δευτερο ημίχρονο αμυντικά και επιθετικά με αποτέλεσμα οι Γερμανοί να αυξήσουν την διαφορά στους 8 πόντους.

Στο δεύτερο μισό της περιόδου οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοσή τους και πλησίασαν σε απόσταση βολής την Μπάγερν με την περίοδο να λήγει με σκορ 57-55

Στην τέταρτη περίοδο ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα, όμως η Μπάγερν είχε και πάλι την απάντηση, πέρασε μπροστά και κράτησε το σκορ μέχρι το τέλος.

Δείτε παρακάτω τους πόντους των παικτών του Παναθηναϊκού

Δεν άντεξε και ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News