Δεν το αντέχει ο Σάντσεθ...

Δεν το αντέχει ο Σάντσεθ...

Ο ίδιος ο Σάντσεθ δεν νιώθει πλέον «καλά» και σκέφτεται τον επαναπατρισμό, αφού βλέπει μέσα σ’ όλα πως έχει χάσει τη θέση του στο βασικό πλάνο του Στραματσόνι για την ενδεκάδα, όντας αυτή τη στιγμή τρίτη επιλογή στους στόπερ.

Και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο για τον ίδιο να ξεκινήσει την επόμενη σεζόν απ’ τη συγκεκριμένη αφετηρία, τη στιγμή που σ’ όλη την καριέρα του έμαθε να έχει «βασικό» ρόλο στις ομάδες του.

[ads2]

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως προ δύο εβδομάδων, σε δηλώσεις του στη Nova αποκάλυψε πως υπάρχει ήδη «ενδιαφερόμενος» σύλλογος απ’ την Primera. Αλλά και ο Παναθηναϊκός, έχοντας ήδη μια γερή «βάση» στην άμυνά του, θα ήθελε να επενδύσει διαφορετικά τις 800.000 ευρώ του συμβολαίου του Ισπανού, σε ένα καλοκαίρι που σκοπεύει μεν να ανεβάσει κι άλλο το μπάτζετ του, αλλά με διαφορετική λογική δε στο «μοίρασμα» των χρημάτων του. Πόσω μάλλον όταν οι Μολέδο και Τελάντερ παίρνουν μαζί λιγότερα απ’ τον Σάντσεθ (360.000 και 320.000 ευρώ αντίστοιχα).

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν κάνει ήδη μια πρώτη συζήτηση προκειμένου να (προ)ετοιμάσουν το έδαφος για ένα κοινή συναινέσει «διαζύγιο», το οποίο όμως -για ευνόητους λόγους- δεν σκοπεύουν να το «τρέξουν» (πόσω μάλλον να το κοινοποιήσουν και να το επιβεβαιώσουν) πριν από την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Χθες βράδυ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευδε κάθε πληροφορία περί διαζυγίου με τον Ισπανό. Η απόφαση εντούτοις δείχνει πλέον ειλημμένη τόσο απ’ την πλευρά του παίκτη όσο κι από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Και θα πρέπει να υπάρξουν εντυπωσιακές ανατροπές στην πορεία (όπως π.χ. να αποδεχθεί ο Ισπανός μείωση αποδοχών 50%) για να τροποποιηθούν τα δεδομένα…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News