Δεν ανησυχούν στον Εξάστερο

Δεν ανησυχούν στον Εξάστερο

Οι εξελίξεις στο θέμα του Κρις Σίνγκλετον δεν ανησυχούν τους «πράσινους» οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχή… επαγρύπνηση

Σαφώς και το ιδανικότερο για τον Παναθηναϊκό θα ήταν το θέμα του Κρις Σίνγκλετον να είχε «κλείσει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η διοίκηση της ομάδας να είχε ανακοινώσει την απόκτηση του παίκτη.

[ads2]

Ο ίδιος ο αθλητής όμως ζήτησε περισσότερο χρόνο για να πάρει την τελική του απόφαση, μιας και θέλει να δει τι δυνατότητες θα έχει από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για να βρει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Στον Παναθηναϊκό τα δεδομένα αυτά δεν έχουν επιφέρει καμία απολύτως ανησυχία. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση, γίνονται καθημερινά συσκέψεις και αναλύονται όλα τα δεδομένα των πιθανών στόχων. Είναι ξεκάθαρο πως στον Παναθηναϊκό έχει παρθεί η απόφαση για τη δημιουργία μιας πολύ καλής και δυνατής ομάδας και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται άπαντες στο ΟΑΚΑ.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν έχουν την παραμικρή πίεση χρόνου για να ολοκληρώσουν το «χτίσιμο» του ρόστερ, μιας και ακόμα είναι πάρα, πάρα, πολύ νωρίς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News