Δεκάρια για τον Παναθηναϊκό! Ποιον θέλετε;

Δεκάρια για τον Παναθηναϊκό! Ποιον θέλετε;

[ads]
Ο Παναθηναϊκός (εκτός απροόπτου) θα κινηθεί για ένα δεκάρι και το newspao.gr κάνει το δικό του scouting report και παρουσιάζει 10 περιπτώσεις για τη θέση του επιτελικού χαφ που μένουν ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι και σας καλεί να διαλέξετε.

Ρόμπιν Κουέισον
: Ο ταλαντούχος μέσος της Παλέρμο φέτος δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι, είναι αμφίβολο το αν θα ανανεώσει χωρίς να έχει εγγυήσεις για τη συμμετοχή του. Δεν είναι γνωστό το με πόσο θα τον παραχωρούσε η Παλέρμο, ωστόσο τα 450.000 ευρώ του συμβολαίου του 23χρονου Σουηδού αξίζουν ασυζητητί.

[ads2]

Κρις Κόμονς: Από τις σημαίες της Σέλτικ. Στα 33 έχει σίγουρα 1-2 χρόνια “καλής” μπάλας ακόμη. Θα μπορούσε να ξεκουράζει τον Βιγιαφάνες και να αποτελέσει προσωπικότητα για τα αποδυτήρια. Μέχρι και πέρσι έδειχνε ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση, ωστόσο φέτος είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας και δεν έχει σημειώσει ούτε μία συμμετοχή με αποτέλεσμα να “ψάχνεται”.

Ισμαήλ Αϊσάτι: Ο Μαροκινός διεθνής με καριέρα σε PSV και Άγιαξ στα 28 του σκέφτεται την αποχώρησή του από την Τουρκία και την Αλάνιασπορ. Στα αρνητικά της υπόθεσής του το βαρύ συμβόλαιό του που ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ.

Σον Μαλόνεϊ: Στα 33 του παραμένει σε εξαιρετική φυσική κατάσταση αφού μέχρι και πέρσι το καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα ενεργός. Φέτος δεν τον έχει εμπιστευθεί ο προπονητής της Χαλ, ωστόσο ο διεθνής Σκωτσέζος νιώθει πως μπορεί να αντεπεξέλθει σε ομάδα όπου θα παίρνει χρόνο συμμετοχής και σκέφτεται να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα.

Μπέντζαμιν Κορνιέ: Ο 29χρονος Γάλλος εκτός απροόπτου θα αποχωρήσει από την Σεντ Εττιέν το καλοκαίρι και οι Γάλλοι δεν θα έλεγαν όχι σε ενδεχόμενη πώλησή του τον Γενάρη έναντι μικρού αντιτίμου.

Χορχέ Λούνα: Ο 29χρονος Αργεντινός μετακόμισε το 2015 στα Αραβικά Εμιράτα και την Αλ Νταφρά, ωστόσο δεν είναι ευχαριστημένος και θέλει να αποχωρήσει με τις προτεραιότητές του να είναι η Ευρώπη και η Λατινική Αμερική. Ο βραχύσωμος μέσος διακρίνεται για την τεχνική του κατάρτιση.

Μάρτιν Τόνσο: Πάμε και στον “Έλληνα” της παρέας! Ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι για χάρη του Ατρόμητου και υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 χρόνων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος και το καλοκαίρι. Πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με τους κυανόλευκους και έχει ξεχωρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βρίσκεται στα 27 του.

Άντριου Χουλσάγκερ
: Προϊόν των ακαδημιών της Μπρόντμπι, ο εξαιρετικός μέσος αποτελεί ένα από τα μεγάλα ανερχόμενα ταλέντα του Δανικού ποδοσφαίρου. Στα 21 του κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Μπρόντμπι και έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον των Άγιαξ και Φέγενορντ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και ο Δανός μέσος αποτελεί μία από τις καλύτερες περιπτώσεις που διαβάστε στο άρθρο.

Γιούγια Κούμπο
: Ο διεθνής Ιάπωνας πραγματοποιεί σούπερ εμφανίσεις με την ελβετική Γ. Μπόις και με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι, είναι σίγουρο πως αρκετές ομάδες θα ενδιαφερθούν για την περίπτωση του 22χρονου διεθνή.

Λεονάρντο Ντα Σίλβα Λόπεζ
: Ο 18χρονος αποτελεί την αποκάλυψη της φετινής League One (τρίτη κατηγορία) στην Αγγλία. Με εξαιρετικές συστάσεις και εντυπωσιακές εμφανίσεις ο Πορτογάλος αναμένεται να γίνει μήλον της Έριδος για αρκετές ομάδες, καθώς το καλοκαίρι λήγει το διετές συμβόλαιο που έχει με την Πίτερμπορο Γιουνάιτεντ.


Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News