Δεκάρι παλαιάς κοπής βάζει πλώρη για την πρώτη ομάδα!

«Διπλό» στη Μεσσήνη ο Παναθηναϊκός Β', 1-2 την Καλαμάτα!

Δημιούργησε θόρυβο με τη γκολάρα που έβαλε στην Καλαμάτα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού Β ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος.

Ο μικρός προ ετών θεωρούνταν ο καλύτερος επιτελικός χαφ του Κορωπίου, μέλος μιας καλής φουρνιάς με Βαγιαννίδη, Ζαγαρίτη, Χριστογεώργο, Ξενόπουλο.

Το καλοκαίρι του 2020 Ρόκα και Πογιάτος έχουν αποφασίσει ότι κάποιες μονάδες πρέπει να παραχωρηθούν με μορφή δανεισμού προκειμένου να μαζέψουν οι ποδοσφαιριστές παραστάσεις.

Στο πλαίσιο αυτό ο Αθανασακόπουλος εντασσόταν στους υποψήφιους παίκτες για φευγιό, τον ήθελαν ΟΦΗ και Τρίπολη, τον είχε βολιδοσκοπήσει και η ολλανδική Βίλεμ. Τελικά ο «γάμος» δεν έγινε με κανένα κλαμπ.

Με την αλλαγή προπονητή και την έλευση Λάζλο Μπολονι ο μικρός πήρε ευκαιρίες, άλλωστε ο Ρουμάνος λατρεύει να αναδεικνύει πιτσιρίκους. Τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα για την ομάδα, ο κόουτς έφυγε κι ο Ανδρέας αποφασίστηκε να πάρει παιχνίδια με την Β΄ ομάδα ώστε να πάρει ρυθμό.

Ο Αθανασακόπουλος είναι ένα δεκάρι παλαιάς κοπής με μοντέρνες ποδοσφαιρικές ιδέες. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα, πλέον ο ίδιος έχει βάλει ένα μεγάλο στοίχημα και καλείται να δείξει τις δυνατότητες του σε επίπεδο αντρών με μεγαλύτερο ανταγωνισμό.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News