Δεκάρι με 180 γκολ και ασίστ: Στο ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Ποθουέλο

Δεκάρι με 180 γκολ και ασίστ: Στο ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Ποθουέλο

Την περίπτωση του Αλέσαντρο Ποθουέλο φαίνεται πως εξετάζει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να ενισχύσει την μεσοεπιθετική του γραμμή την περίοδο του Ιανουαρίου.

Τα ονόματα που έχουν συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι αρκετά, καθώς οι πράσινοι «σκανάρουν» όσο περισσότερο μπορούν την αγορά προκειμένου να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις, οι οποίες θα ανεβάσουν ουσιαστικά επίπεδο την ομάδα και θα τη βοηθήσουν να φτάσει στους στόχους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ακόμα ένα όνομα που εξετάζεται και δείχνει ν’ απασχολεί τους πράσινους είναι κι αυτό του Αλεσάντρο Ποθουέλο. Ο Ισπανός άσος έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ Μαϊάμι λίγες μέρες πριν και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικότερα μπορεί να καλύψει τρεις θέσεις, ενώ το βιογραφικό του είναι πλούσιο και η ποιότητά του αδιαμφισβήτητη. Φυσική του θέση είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής ως δεκάρι, όμως μπορεί να παίξει κι ως «8» αλλά κι ως αριστερός εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε έξι ομάδες ανάμεσά τους οι Ρεάλ Μπέτις, Σουόνσι και Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ παράλληλα έχει πετύχει 180 γκολ κι ασίστ.

Το μοναδικό στοιχείο που προβληματίζει σε μικρό βαθμό είναι ότι ξεφεύγει από το όριο ηλικίας που έχει θέσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τους στόχους. Θυμίζουμε πως ο Σέρβος τεχνικός αναζητεί παίκτες που είναι από 23 έως 30 ετών με τον Ισπανό επιθετικό μέσο να είναι 31.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει κάποια επαφή με την πλευρά του Ποθουέλο, ωστόσο ο Ισπανός άσος εξετάζεται από τους πράσινους και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις.

«Δίνει 3 εκατ. ο Παναθηναϊκός, θέλουν 4 για να δώσουν τον παίκτη»

Ο Μίρκο Ίβανιτς που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα φαίνεται πως απασχολεί τον Παναθηναϊκό στο διάστημα της μεταγραφικής περιοδού του Ιανουαρίου, καθώς οι πράσινοι προσπάθησαν ν’ αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Ο Παναθηναϊκός «σκανάρει» διάφορους παίκτες στην αγορά που θεωρεί ότι θα τον βοηθήσουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι πράσινοι καλούνται να ενισχυθούν ποιοτικά κι όσο γίνεται πιο γρήγορα, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσουν να υποστηρίξουν τους στόχους τους.

Μέσα στα ονόματα που καθημερινά ακούγονται για το Τριφύλλι βρίσκεται κι εκείνο του Μίρκο Ίβανιτς. Ο Μαυροβούνιος άσος αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα και είναι δεδομένο πως απασχολεί τους Κυπελλούχους Ελλάδος, οι οποίοι έχουν κάνει κρούσει στο σύλλογο που αγωνίζεται, για να τον αποκτήσουν.

Αναλυτικότερα ο Παναθηναϊκός, όπως σας ενημερώσαμε μέσω του newspao.gr, προχώρησε σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, η οποία έφτανε τα 3 εκ ευρώ. Βέβαια ο Ερυθρός Αστέρας απάντησε αρνητικά και τελικά δεν προχώρησε η υπόθεση, καθώς αξιώνει τον Ίβανιτς με περισσότερα λεφτά.

Ο Μαυροβούνιος διαθέτει ρήτρα που φτάνει τα 4 εκ ευρώ κι ουσιαστικά είναι κοντά στο ποσό που δίνει ο Παναθηναϊκός, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε θετικές εξελίξεις τις επομένες ημέρες κι ο παίκτης να ντυθεί στα πράσινα. Σε κάθε περίπτωση για να γίνει αυτό οι πράσινοι θα πρέπει να επανέλθουν με νέα βελτιωμένη προσφορά.

Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε ότι ο 29χρονος άσος αγωνίζεται ως δεκάρι που είναι η φυσική του θέση κι από εκεί και πέρα μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερός εξτρέμ όσο κι ως δεύτερος επιθετικός. Είναι μια πολύ καλή περίπτωση παίκτη, ενώ τέλος, τη φετινή σεζόν έχει 6 γκολ κι 11 ασίστ σε 23 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr