Δείτε ζωντανά: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming, PAOK - AEK

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming, ζωντανά ο αγώνας | PAOK - AEK

Το ντέρμπι δικεφάλων, θα πραγματοποιηθεί στην κατάμεστη Τούμπα. ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming – Δεν έχει περιθώρια για λάθη ο ΠΑΟΚ, νίκη γοήτρου θέλει η ΑΕΚ.

Το εμπόδιο της ΑΕΚ θέλει να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ, για να μην χάσει έδαφος από την κορυφή της Σούπερ Λίγκας, με τον Αμπέλ Φερέιρα να προβληματίζεται με διλήμματα.

Με επιστροφές και διλήμματα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τον Χοσέ Κρέσπο, ο οποίος προπονήθηκε χθες κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, έχοντας πιθανότητες να ξεκινήσει.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming

Ένα από τα διλήμματα που προβληματίζουν τον Πορτογάλο προπονητή αποτελεί η επιλογή ανάμεσα στον Βιεϊρίνια και τον Μπίσεσβαρ για τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και η θέση κάτω από το δοκάρια. Ο Φερέιρα θα πρέπει να επιλέξει αν θα διατηρήσει για δεύτερο ματς μετά το Κύπελλο με τον ΟΦΗ τον Πασχαλάκη ή αν θα επαναφέρει τον Ζίβκοβιτς.

Η πιθανότερη σύνθεση αποτελείται από τους: Πασχαλάκη –Μάτος, Γιαννούλη, Ίνγκασον, Κρέσπο – Μίσιτς, Αουγκούστο- Λημνιός, Βιεϊρίνια, Πέλκας – Άκπομ.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | Τελευταία ευκαιρία…

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και ψάχνει νίκη που θα την κρατήσει σε επαφή με τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι σκέψεις του Καρέρα.

Μπορεί να απομένουν ακόμη αρκετές αγωνιστικές και εν συνεχεία playoffs, ωστόσο για την ΑΕΚ το αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30, PAOK TV, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) συνιστά μάλλον την τελευταία της ευκαιρία να διατηρηθεί σε επαφή με τους προπορευόμενους και να ελπίζει σε έστω και την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Η «Ένωση» απέχει ήδη δέκα βαθμούς από τον Ολυμπιακό και εννιά από τον αποψινό της αντίπαλο και ενδεχόμενη ήττα σήμερα θα την απομακρύνει ακόμη περισσότερο από τον στόχο. Αντίθετα, με νίκη θα πλησιάσει μέσα σε δύο αγωνιστικές στους έξι βαθμούς τον «Δικέφαλο του Βορρά» και θα συνεχίσει την καταδίωξη των «ερυθρόλευκων» τους οποίους και θα υποδεχτεί στις 26 Ιανουαρίου.

Πως θα παίξει η ΑΕΚ

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει μόνο στον Κώστα Γαλανόπουλο. Στην διάρκεια της εβδομάδας έκανε πολλές δοκιμές, αλλά όλα δείχνουν πως δύσκολα δεν θα παρατάξει την ομάδα του με τέσσερις στην άμυνα.

https://www.instagram.com/p/B7N-1iyF18T/

Ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα, οι Χουλτ και Μπακάκης στα άκρα της άμυνας, ενώ Τσιγκρίνσκι και Βράνιες θα είναι τα δύο στόπερ με μια μικρή πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί ο Οικονόμου αντί του Βόσνιου που έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων.

Στον άξονα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι οι Σιμόες και Κρίστισιτς. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δύο σκέψεις. Είτε τριάδα Μάνταλου, Βέρντε και Λιβάγια πίσω από τον Ολιβέιρα, είτε να μείνει στον πάγκο κάποιος εκ των Ολιβέιρα και Βέρντε για να προστεθεί ως τρίτος μέσος ο Σαμπανάτζοβιτς. Επικρατέστερο σενάριο είναι το πρώτο.

Δείτε εδώ την περσινή αναμέτρηση:

 

Λινκς ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming:

https://www.paokfc.gr/paok-tv/

http://wiz1.net/channel31

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch31.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News