Δε θα βγαίνει πάντα ο «κλεφτοπόλεμος»

Μπόλονι: "Μερικές φορές έχεις ανάγκη από τέτοια χαστούκια"

Σαφέστατα οι πράσινοι έχουν δρόμο για να φτάσουν στην ανάκαμψη που θα συνδυάζεται όχι μόνο με αυτό που αναγράφεται στο ταμπλό αλλά και με όμορφο ποδόσφαιρο.

Κάποια σκόρπια διαστήματα στο πρωτάθλημα είναι ένα καλό σημάδι, η νίκη στο ντέρμπι της Λεωφόρου επί του “αιώνιου” επίσης αν και γι αυτό το τρίποντο πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι έπαιζαν σε πολύ ιδιαίτερες συνθήκες, αποφασισμένοι σε προσωπικό επίπεδο για υπερπροσπάθεια απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Τα ντέρμπι θέλουν κατάθεση ψυχής πάντα, ειδικά από την ομάδα που έχει μεγαλύτερο κίνητρο να κερδίσει.

Οι παίκτες του τριφυλλιού ,αν όχι φέτος, 100% την επόμενη χρονιά πρέπει να κυνηγήσουν περισσότερο το ανοιχτό γήπεδο και να δουλέψουν σε σετ καταστάσεις όπου η ομάδα προβληματίζει με την απουσία συνεργασιών κι αυτοματισμών.

Αυτή τη στιγμή π.χ υστερείς σε παραγωγικότητα παρότι έχεις “πόδια” και βάθος στο ρόστερ για να ελέγξεις το τέμπο και να πας το ματς στο ρυθμό που εσύ επιθυμείς. Το κακό είναι ότι εννιά φορές στις δέκα κοιτάς να σκοράρεις και να υπερασπιστείς το σκορ υπέρ σου. Αποδεκτό στα ντέρμπι, αλλά όχι απέναντι στον κάθε…πικραμένο της λίγκας.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News