Δε θα περάσει αυτό...

Δε θα περάσει αυτό...

Στον Παναθηναϊκό έκαναν ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης Κοντονή αλλά το αρμόδιο δικαστικό όργανο δεν τους δικαίωσε και πλέον στο «τριφύλλι» περιμένουν την οριστική εκδίκαση της προσφυγής τους

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την πρώτη στιγμή είχε κάνει γνωστό πως θα αντιδράσει στην απόφαση του Σταύρου Κοντονή για το κλείσιμο της Θύρας 13, με όλα τα νόμιμα μέσα.

[ads2]

Η υπουργική απόφαση παλαιότερα μπορούσε να προσβληθεί μόνο στο ΣτΕ, όμως, αυτό έχει αλλάξει πλέον και το μόνο δικαστικό όργανο στο οποίο μπορεί να προσφύγει κανείς είναι το Διοικητικό Εφετείο. Συνεπώς υπήρξε ένα μπλέξιμο χθες με τις αναφορές στο Διαιτητικό Δικαστήριο, το οποίο είναι αναρμόδιο για τέτοιες υποθέσεις καθώς αφορά το αθλητικό κομμάτι.

Η ΠΑΕ πράγματι έχει προσφύγει στο Διοικητικό Εφετείο ενάντια της απόφασης του Κοντονή κι είχε καταθέσει αίτηση ακύρωσης της απόφασης αλλά κι αίτηση αναστολής της εκτέλεσης της απόφασης του υφυπουργού, μέχρι να βγει οριστικό πόρισμα. Η αίτηση αναστολής, ωστόσο, δεν έγινε δεκτή. Δεν ήταν βέβαια μια εξέλιξη που δεν περίμεναν στον Παναθηναϊκό, καθώς η περίπτωση να κερδηθούν αυτού του είδους τα ασφαλιστικά μέτρα είναι δύσκολη και θα πρέπει να συντρέχουν πάρα πολύ σοβαροί λόγοι.
Πλέον, στο «τριφύλλι» περιμένουν την απόφαση για την αίτηση ακύρωσης της απόφασης του Κοντονή για το κλείσιμο της Θύρας 13 και 14, ενώ η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων είχε κατατεθεί κυρίως για λόγους πληρότητας της υπεράσπισης των «πράσινων». Η εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης έχει οριστεί για τις 10 Μαρτίου. Από εκεί και πέρα, η υπόθεση που υπάρχει για τον Παναθηναϊκό στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αφορά την πρωτόδικη ποινή που είχε επιβάλει η Σούπερ Λίγκα στο «τριφύλλι». Το Διαιτητικό είναι ο τρίτος βαθμός δικαιοδοσίας στον οποίο έχει καταφύγει η ΠΑΕ μετά την απόρριψη της Έφεσης στο δευτεροβάθμιο όργανο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News