"Δε θα καταφέρετε να μας διαλύσετε..."

"Δε θα καταφέρετε να μας διαλύσετε..."

Ξέσπασμα από τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην Αμερική με αφορμή το κλείσιμο της Θύρας 13 στο γήπεδο της Λεωφόρου εναντίον του Σταύρου Κοντονή και του Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά: «Θέλουμε να ενώσουμε και εμείς τις φωνές μας μαζί με τα εκατομμύρια των υπολοίπων Παναθηναϊκών για το άδικο κλείσιμο της ιστορικής Θύρας 13.

[ads2]

Πριν ένα χρόνο μας υποσχεθήκατε κάθαρση , διαφάνεια και ελπίδα για το άμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο που παραπαίει τα τελευταία 20 χρόνια λόγω των γνωστών άγνωστων .
Μας είπατε ότι θα βάλετε το μαχαίρι στο κόκκαλο για να λύσετε όλα τα προβλήματα του ποδόσφαιρου και όχι μονό και εσείς τελικά φαίνεστε να είστε μια από τα ίδια , υπόδουλοι και δειλοί στον παράνομο κόσμο των στημένων αγώνων , στην αλλοίωση αποτελεσμάτων , στο να τολμήσετε να επιβάλετε τον νόμο σε παράγοντες και ομάδες που κινούν τα νήματα της παρανομίας και της διαφθοράς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέλετε και προσπαθείτε να διαλύσετε την ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας αλλά δεν θα το καταφέρετε γιατί θα μας βρείτε όλους μπροστά σας .
Η Θύρα 13 το σύμβολο της ομάδας μας ήταν και είναι μέσα στις καρδιές μας και δεν θα σας επιτρέψουμε να την πυροβολείτε πισώπλατα .
Όλη η πράσινη ομογένεια είναι αγανακτισμένη από την άδικη συμπεριφορά σας . Επανορθώστε όσο είναι νωρίς ακόμη .
Λυπούμεθα για μια ακόμη φόρα γιατί μας αποδείξατε ότι είστε λίγοι στα δύσκολα!

Εκ του διοικητικου συμβουλιου
PANATHA USA»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News