Δε θα έχει θέμα με τον πάγκο ο Μακέντα

Δε θα έχει θέμα με τον πάγκο ο Μακέντα

η, ίσως ο Λάζλο Μπόλονι θα έπρεπε να τον κρατήσει στον πάγκο στα επόμενα παιχνίδια μέχρι να συνέλθει.

Στο παιχνίδι με τον Άρη π.χ ο Ιταλός μπήκε ως αλλαγή κι ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, από καθαρή ατυχία δεν κατάφερε να σκοράρει.

Το να “στραβώσει” στην παραπάνω περίπτωση ο Ιταλός το αποκλείουμε, απεναντίας όλοι στο Κορωπί έχουν να λένε για το πόσο επαγγελματίας κι ευχάριστος είναι, χώρια το δέσιμό του με την ομάδα, την πόλη και τους συμπαίκτες του. Επί Γιώργου Δώνη ο Ιταλός ήταν αναντικατάστατος, εκείνος που επωμιζόταν όλο το βάρος του σκοραρίσματος ως αιχμή του δόρατος.

Η έλευση Καρλίτος, οι συστάσεις που συνόδευσαν τον Ισπανό αύξησαν τον ανταγωνισμό, ενώ μην ξεχνάμε και τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Τα πράγματα δείχνουν ν΄ αλλάζουν στο κομμάτι της προσπάθειας να εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός πιο δημιουργικός και απειλητικός γύρω αλλά και εντός της αντίπαλης περιοχής και στο μυαλό του Μακέντα έπαιξε τον ρόλο του μιας και το παιδί δεν κρύβει ότι θέλει να αποτελέσει μέλος μιας ομάδας που θα διεκδικεί πρωτιές γι αυτό το καλοκαίρι δεν… ψήθηκε να φύγει με μεταγραφή.

Βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο κύλησε η προετοιμασία στο Κορωπί, με τραγούδια κάθε βράδυ, βίντεο, χορούς στο πούλμαν και φυσικά το μεγάλο barbeque που έγινε, αυτό που αποπνέει το πράσινο σύνολο είναι ένα ευχάριστο κλίμα που δύσκολα βρίσκεις αλλού, προφανώς θα το σκέφτηκε αυτό ο Μακέντα που συμμετείχε στα πάντα, στην πλάκα, στα… πάρτι με ένα χαρακτηριστικό τραγούδι που έγινε soundtrack στ’ αποδυτήρια.

Ο Ιταλός χαίρεται που είναι μέλος του Παναθηναϊκού (εδώ άλλωστε ανανεώθηκε κι επέστρεψε στα πρωτοσέλιδα ως πρωταγωνιστής) , συνεπώς το να μείνει για μερικά ματς στον πάγκο δεν πιστεύουμε ότι θα του …πειράξει το μυαλό.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News