Δε συγκινεί πρώην παίκτης της ΑΕΚ που προτάθηκε στον Παναθηναϊκό (vid)

Δε συγκινεί πρώην παίκτης της ΑΕΚ που προτάθηκε στον Παναθηναϊκό (vid)

Δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό η περίπτωση του Λαμπρόπουλου παρά τις προσπάθειες του ατζέντη του να «πείσει» τους πράσινους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Λαμπρόπουλος προτάθηκε στο Τριφύλλι, μιας και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη γερμανική Μπόχουμ.

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ με παραστάσεις στο Champions League με τη φανέλα της ΑΕΚ ψάχνει ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν θα είχε πρόβλημα να επαναπατριστεί.

Ωστόσο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του δε δείχνουν να καταλήγουν προς τα εκεί, ενδιαφέρονται, βέβαια, για (αριστεροπόδαρο) αμυντικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κι αν προκύψει κάτι εξαιρετικό τη χειμερινή περίοδο, δεν αποκλείεται να κινηθούν και ανάλογα.

Όπως έχετε ενημερωθεί, στο μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού θα παίξει ρόλο και πόσοι από τους «κομμένους» (Μπεκ, Ενγκμπακοτό, Αγιούμπ… Μπουζούκης) θα αποχωρήσουν από το σύλλογο.

Για την… ιστορία, το market value του Λαμπρόπουλου ανέρχεται στις 450.000 ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News