Δε γίνεται να τα περιμένουν όλα από δύο

Κάτας: «Γι΄αυτό δεν έπαιξε ο Φόστερ»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο …καυτούς παίκτες στην Ευρώπη.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο …καυτούς παίκτες στην Ευρώπη.

Τα “στάζει” όπως θέλει. Με λόμπες, με ταμπλό, εν κινήσει, εν στάσει, από κοντά ή από μακριά, με το…πόδι ή το… κεφάλι.

Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στο πράσινο ρόστερ που “καίνε” στην καλή τους μέρα, σαν τον Παπαπέτρου (αν δεν υπήρχε αυτός, ο Προμηθέας την Κυριακή θα είχε κάνει…περίπατο), όμως ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να ζητάς από αυτά τα παιδιά “20άρες” για παιχνίδια που προ λίγων μηνών τα καθάριζες από το πρώτο δεκάλεπτο.

Καλό είναι να έχεις τόσο κομβικούς αθλητές σε εποχές σκληρού μνημονίου όμως από την άλλη δεν είναι λύση να κρέμεσαι διαρκώς από τα δικά τους κέφια. Λίγο ανόρεχτος εμφανίστηκε ο Σέρβος κόντρα στους Πατρινούς κι ο Μάκης Γιατράς έφυγε με το “διπλό” από το Μαρούσι.

Ανησυχητική η κατάσταση του Σέλβιν Μακ που γυρνώντας από τραυματισμό δεν δίνει τίποτα από τον καλύτερό του εαυτό, αυτόν που βλέπαμε στις πρώτες του μέρες, τότε που ανέβαζε το επίπεδο ποιότητας στη περιφέρεια, παρασύροντας του συμπαίκτες του και τρέχοντας σωστά την ομάδα. Τότε που σε καταστάσεις τρανζίσιον ο Αμερικανός ήταν αποδοτικός εκμεταλλευόμενος τη δύναμη και το αξιοπρεπές του finishing.

Μόνο που στα τελευταία παιχνίδια τον ψάχνουμε (άλλος Φόστερ μας βρήκε) και δεν είναι καλό γι αυτόν ότι ακούστηκαν σενάρια αντικατάστασής του μιας κι ο Οντέτ Κάτας (που τη θέση του πόιντ γκαρντ την ξέρει όσο ελάχιστοι) περιμένει περισσότερα πράγματα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News