«Δάσκαλος για εμάς ο Ουζουνίδης!»

Το μήνυμα Κουντουριώτη για το ντεμπούτο του με Παναθηναϊκό! (pic)

Ο Χρήστος Κουντουριώτης μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον τεχνικό των πρασίνων, Μαρίνο Ουζουνίδη, πλέκοντας το εγκώμιό του, ενώ μεταξύ άλλων έκανε και ένα σχόλιο για το ερχόμενο παιχνίδι απέναντι στον Πλατανιά και για την συνολική πορεία της K20.

Ο νεαρός παίχτης του Παναθηναϊκού έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο την τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου του πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη και λίγο έλειψε να πετύχει την πρώτη του ασίστ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την K20:

«Όταν κερδίζεις, μετά όλα είναι καλά. Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Σίγουρα είμαστε πολλά χρόνια τα περισσότερα παιδιά και είμαστε μια καλή φουρνιά. Αυτό που μαθαίνουμε από μικροί εδώ, είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί την ομάδα. Όλοι μαζί μεγαλώνουμε. Εμένα με έχει βοηθήσει το να έχω κι άλλα παιδιά δίπλα μου. Πιστεύω πως αυτό μπορεί να βοηθήσει και την πρώτη ομάδα στο μέλλον».

Για το ντεμπούτο του:

«Έγιναν όλα γρήγορα γιατί και στον πάγκο ήμουν για πρώτη φορά και δεν το περίμενα να πω την αλήθεια. Δεν ήθελα να τελειώσει η στιγμή που μπήκα, πέρασε όμως πολύ γρήγορα, αλλά ήταν πολύ ωραία. Μακάρι να έμπαινε και το γκολ. Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο, απλά μου έχει μείνει ότι δεν έγινε γκολ η ασίστ που είπατε και πριν», είπε για το ντεμπούτο του.

Για την προσαρμογή του στην πρώτη ομάδα:

«Δεν τα κοιτάω αυτά εγώ τώρα που είμαι στην πρώτη ομάδα. Ήταν λίγο πιο δύσκολη η προσαρμογή, αλλά εγώ κοιτάω τη δουλειά μου, τίποτα περισσότερο. Όλοι μου φέρονται το ίδιο και εκεί είμαστε όλοι μαζί, δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον»

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη:

«Προσπαθεί πάρα πολύ για όλους μας, μας βοηθάει είναι εκεί για εμάς συνέχεια. Για εμάς τους μικρούς είναι σαν δάσκαλος και μας βοηθάει πάρα πολύ».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος:

 «Το διάστημα που ο καθένας ήταν σπίτι του με την οικογένειά του, βοηθάει. Σιγά-σιγά θα προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο μέσα στο 2018»

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά:

«Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε δυνατά στον δεύτερο γύρο και όλα θα έρθουν καλύτερα στην πορεία. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη. Ο αντίπαλος έχει κι αυτός προβλήματα, δεν ξέρεις τι να περιμένεις στο πρωτάθλημα πλέον. Θα κριθεί θεωρώ στο ποιος το θέλει περισσότερο και πιστεύω πως θα κερδίσουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News