Δάνης Κατρανίδης: Δίνει μάχη για τη ζωή του ο «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

Δάνης Κατρανίδης: Δίνει μάχη για τη ζωή του ο «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

Δεν πέρασε ένας μήνας από την κυκλοφορία «Ταξίδι Στα Αστέρια» και τα νέα που βγαίνουν στην επιφάνεια, σχετικά με τον ηθοποιό, Δάνη Κατρανίδη είναι συνταρακτικά.

Ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Παναθηναϊκού στο ρόλο του Παύλου Γιαννακόπουλου, δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Δάνης Κατρανίδης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η «περιπέτειά» του ξεκίνησε λίγο μετά το Πάσχα, όταν και έπρεπε να διερευνήσει κάποια κακά… σημάδια, που του εντοπίστηκαν στις πρώτες του εξετάσεις.

Όπως αναφέρεται, ο γνωστός ηθοποιός έχει ξεκινήσει σχετική θεραπεία και δίνει μεγάλο αγώνα μετά τη διάγνωσή του έχοντας πάντα στο πλευρό του τα οικεία του πρόσωπα, που το δίνουν κουράγιο στις κρίσιμες αυτές ώρες.

Πάντως, ο ίδιος προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους, ώστε να μην στραφούν πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News