Δανέζικο... μπαρούτι

Δανέζικο... μπαρούτι

Μάλλον τους …πείραξε πολύ τους Δανούς η βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό και επέλεξαν να «δυναμιτίσουν» το κλίμα ενόψει του κρίσιμου δεύτερου αγώνα στην Κοπεγχάγη.

Αρχικά ο προπονητής και η διοίκηση της Μπρόντμπι έκαναν λόγο για …ένσταση προς την ΟΥΕΦΑ αναφορικά με την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο τερματοφύλακας τους και αφού αντιλήφθηκαν – αρκετά γρήγορα- ότι αυτό το κόλπο δεν …πιάνει, βρήκαν τον τρόπο για να … μαρκάρουν τον Μάρκους Μπεργκ …εκτός γηπέδων, αφού εντός των τεσσάρων γραμμών ο Σουηδός τους …αναστάτωσε.

[ads2]

Οι ισχυρισμοί του Λέμποχανγκ Φίρι είναι σοβαροί και θα πρέπει να ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ από τον παίκτη και την ομάδα του στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Ο Νοτιοαφρικανός μέσος και η Μπρόντμπι θα χρειαστεί με ΣΤΟΙΧΕΙΑ και όχι με …λόγια του αέρα να πείσουν την ΟΥΕΦΑ – η οποία θα κάνει τη δική της έρευνα – ότι ισχύουν οι κατηγορίες τους αναφορικά με τον Σουηδό επιθετικό του Τριφυλλιού, όμως μέχρι να «ανοίξει» επίσημα αυτή η υπόθεση στη Νυόν, το …κακό έχει ήδη γίνει.

Ακόμα και αν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός φρόντισε άμεσα να υπερασπιστεί τον ποδοσφαιριστή της και να καταγγείλει τους Δανούς στην ΟΥΕΦΑ για όλα όσα έχουν πει τις τελευταίες ημέρες, η Μπρόντμπι κατάφερε να αναστατώσει τον Μπεργκ και να μετατρέψει τη ρεβάνς της Κοπεγχάγης σε παιχνίδι «ειδικών συνθηκών».

Η ατμόσφαιρα μυρίζει … «μπαρούτι» και το μεγάλο στοίχημα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού είναι να μείνουν ανεπηρέαστοι από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και να …ξεφύγουν από την «παγίδα» της Μπρόντμπι. Αν οι Πράσινοι χάσουν τον προσανατολισμό τους, τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος ενόψει του σημαντικού αγώνα της 25ης Αυγούστου.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει αναλάβει όλα τα νομικά θέματα αναφορικά με τη … «φασαριόζα» Μπρόντμπι και αυτή η ιστορία πρέπει να μείνει σε διοικητικό επίπεδο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπορούν να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις –πάντα σε αθλητικά πλαίσια – στους Δανούς εντός γηπέδου. Μόνο εκεί…

Novasports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News