Δαγκώνει ο Τζέιμς...

Δαγκώνει ο Τζέιμς...

Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή πως οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό θα έχουν τη μορφή ντόμινο!

Οι «πράσινοι» μετά τη «βόμβα» του Κρις Σίνγκλεντον πυροδότησαν ακόμη μια! Ο Μάικ Τζέιμς υπέγραψε στο «τριφύλλι» και πήρε θέση και αυτός στο ΟΑΚΑ. Αμφότεροι συνέβαλλαν τα μέγιστα σε Λοκομοτίβ Κουμπάν και Λαμποράλ Κούτσα ώστε να δώσουν αυτές το παρών στο final 4 της Ευρωλίγκας.

[ads2]

Από την πρώτη ημέρα του σχεδιασμού ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε καταλήξει στις δύο «πρώτες» του περιπτώσεις. Ο Τζέιμς ήταν ξεκάθαρα ο πρώτος στόχος για την περιφέρεια καθώς «κουμπώνει» απόλυτα με τον Νικ Καλάθη και είναι απίστευτα αθλητικός. Απειλεί, σουτάρει, δημιουργεί και παίζει σκυλίσια άμυνα. Ο Αμερικάνος δέχτηκε μεγάλη πίεση για να υπογράψει σε Ισπανία και Τουρκία, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός του έδειξε έμπρακτα πόσο τον θέλει. Ο όρος του NBA out ήταν ένα μεγάλο θέμα συζήτησης με τους «πράσινους» ν’ αποφασίζουν πως θα του δώσουν τελικά τη δυνατότητα μέχρι τις 5/8. Ένας όρος που αφορά ξεκάθαρα μεγάλο και εγγυημένο συμβόλαιο με ομάδα του ΝΒΑ.
Με τις δύο πρώτες του κινήσεις ο Παναθηναϊκός αποδεικνύει τον τρόπο που θέλει να κινηθεί στο φετινό παζάρι χτυπώντας μερικά από τα πιο hot ονόματα της αγοράς. Παράλληλα, θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα πνίγει τον αντίπαλο αλλά θα έχει και μεγάλες επιθετικές αρετές. Ο σύλλογος φέρνει παίκτες που βρίσκονται στην καλύτερη ηλικία και φάση της καριέρας τους με δίψα και τρέλα για διακρίσεις.
Αν φέρουμε εικόνες από το μέλλον και σκεφτούμε πεντάδες με Καλάθη, Τζέιμς, Γκιστ, Σίνγκλεντον ίσως θα πρέπει να μπει ταμπέλα προφύλαξης έξω από τα αποδυτήρια του «τριφυλλιού» που θα λέει «Προσοχή δαγκώνει»!
ΥΓ: Οι κινήσεις θα έχουν και συνέχεια αλλά οι δύο πρώτες μας δείχνουν πολλά και μοιράζουν απαντήσεις.
ΥΓ2: Τρεις ημέρες άδειας και …έσκασαν δύο μεταγραφές. Μάλλον το γούρι είναι να δουλεύουμε από τις παραλίες! Καλό καλοκαίρι σε όλους!
ΥΓ3: Χίλια μπράβο στα κορίτσια της Εθνικής Κωφών!!!

Onsports.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News