Πλησιάζει στον Εξάστερο ο Σίνγκλετον

Πλησιάζει στον Εξάστερο ο Σίνγκλετον

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν στα χέρια τους τη λίστα τους και βαδίζουν σύμφωνα με αυτήν. Στις… υψηλότερες θέσεις αυτής της λίστα φιγουράρει το όνομα του Κρις Σίνγκλετον.

Τα χαρακτηριστικά του είναι αυτά που θέλει ο Έλληνας τεχνικός, μιας και ο Σίνγκλετον έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και ευχέρεια τόσο στη θέση «4» όσο και στη θέση «5».

[ads2]

Ο 26χρονος άσος, που αυτή την περίοδο παίζει στην Κίνα, προέρχεται από μια σπουδαία σεζόν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν και το κασέ του είναι υψηλό, ωστόσο η διοίκηση της ΚΑΕ δείχνει αποφασισμένη να κάνει όσες κινήσεις χρειάζονται για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο Σίνγκλετον είναι εξαιρετικός αμυντικός και ριμπάουντερ, με πολύ καλό παιχνίδι με πρόσωπο στο καλάθι και εξαιρετικό μακρινό σουτ, αλλά όχι με πλάτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News