ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | CSKA Sofia - Olympiacos

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Τρίτο τεστ για τους «ερυθρόλευκους»

Φουλάρει την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός επί αυστριακού εδάφους. Tα φιλικά για τους Πειραιώτες είναι απανωτά. Μετά τις Κράσνονταρ και Σάλτσμπουργκ οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν σήμερα (30/6, 15.00) την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ως πιο χρήσιμη επιλογή βλέπει ο Πέδρο Μαρτίνας τα συνεχόμενα φιλικά από τα προπονητικά διπλά της ομάδας. Έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός εκτιμά ότι μπορεί να τεστάρει καλύτερα όλο το ρόστερ. Παράλληλα, θέλει και να δει τα πρώτα αγωνιστικά δείγματα γραφής των νέων παικτών. Κυρίως αυτά των Κουντέ και ΤΙκίνιο που ήρθαν για ενδεκαδάτοι.

CSKA Sofia – Olympiacos Live Streaming

Αυτή τη φορά η αντίπαλος των ερυθρόλευκων θα είναι η βουλγαρική ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Αντίπαλος σε ένα ματς που αναμένεται να έχει πιο χαμηλό τέμπο.

Οι Βούλγαροι έχουν δώσει ένα φιλικό στην έως τώρα προετοιμασία τους. Επικράτησαν με 1-0  της αυστριακής Βάκερ Ίνσμπουργκ.

Με δεδομένο ότι πρόκειται για τρίτο συνεχόμενο φιλικό, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς με τους παίκτες που δεν έπαιξαν κόντρα στην Σάλτσμπουργκ.Παναθηναϊκός Νέα

Φιλικό Ολυμπιακός Live Streaming

Στα μεταγραφικά, ένας από τους βασικούς στόχους των Πειραιωτών στο μεταγραφικό παζάρι φέρεται να είναι ο τερματοφύλακας Βάτσλικ. Ο Τσέχος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα του στο Euro. Έχει μείνει ελεύθερος από τη Σεβίλλη.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνος του στη μάχη για την απόκτησή του. Έλτσε και Γρανάδα είναι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αντίπαλοι των Πειραιωτών στη μάχη αυτή. Live Streaming

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News