Ερυθρος Αστερας - Ολυμπιακος Live Streaming | Crvena Zvezda - Olympiacos

Ερυθρος Αστερας – Ολυμπιακος Live Streaming

Ερυθρος Αστερας – Ολυμπιακος Live Streaming

Ερυθρος Αστερας – Ολυμπιακος Live Streaming:

Νέα επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή έχει ο Ολυμπιακός, με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι στην 14η στροφή της Euroleague.

Οι δύο ομάδες είναι γνωστό ότι έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Όμως στο παρκέ θα κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους σ’ ένα ματς που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Crvena Zvezda – Olympiacos Live Streaming

Ο Ολυμπιακός τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη. Σε περίπτωση που πάρει τρίτο διαδοχικό ματς μακριά από τον Πειραιά, θα μπει για τα καλά στο κόλπο της 4αδας. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά τις δύο σερί επιτυχίες με Αρμάνι στο Μιλάνο και με Ούνικς στο Καζάν, έφτασαν τις 9 νίκες σε 13 αγωνιστικές και βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Στο τελευταίο χρονικά ματς απέναντι στην Ούνικς, ο Σάσα Βεζένκοφ πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 13ης αγωνιστικής. Ο εντυπωσιακός φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» έκλεισε τον αγώνα με 22 πόντους (3/3 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 7/7 βολές), 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, και 5 κλεψίματα.

Το μεγάλο «όπλο» του Ολυμπιακού παραμένει η αστείρευτη ενέργεια στην άμυνα. Επίσης, στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζει και εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας από τη γραμμή των τριών πόντων.Euroleague Live Streaming

Ερυθρος Αστερας – Ολυμπιακος Live Streaming

«Αυτό που μετράει είναι η νίκη, η δεύτερη σερί μετά από εκείνη στο Μιλάνο. Η ατμόσφαιρα είναι θετική, έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Και να αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε ματς στη EuroLeague είναι δύσκολο και ταυτόχρονα κρίσιμο», υποστήριξε ο Γιώργος Μπαρτζώκα μετά τη νίκη επί της Ούνικς. 

Ο Ερυθρός Αστέρας με 3 νίκες σε 5 ματς στο Βελιγράδι παλεύει όλα τα παιχνίδια μπροστά στο κοινό του. Το μεγάλο πρόβλημα είναι τα «σκαμπανεβάσματα» που παρουσιάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Γι’ αυτό το λόγο ο Ντέγιαν Ράντονιτς βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 5 νίκες και 8 ήττες.

Ωστόσο, την περασμένη αγωνιστική η σερβική ομάδα πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στην Αγία Πετρούπολη και επικράτησε της Ζενίτ με 58-69. Οι Σέρβοι έπαιξαν… σκυλίσια άμυνα, ενώ επιθετικά οι Γουόλτερς, Κάλινιτς και Κούζμιτς κυριάρχησαν.Live Streaming ευρωλιγκα

Ερυθρος Αστερας – Ολυμπιακος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ερυθρος Αστερας – Ολυμπιακος

Ερυθρος Αστερας – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News