"Χτύπησε" λαβράκια ο Παναθηναϊκός

"Χτύπησε" λαβράκια ο Παναθηναϊκός

Χρειάστηκε να περάσουν χρόνια ολάκερα για να μπολιαστεί με την απαιτούμενη ποιότητα το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Ανεξαρτήτως των οικονομικών συνθηκών που παρουσιάστηκαν κατά καιρούς στον σύλλογο επί σειρά ετών, η θέση του στόπερ υπήρξε «ανοιχτή πληγή» μιας και ουδείς κατάφερε (από την εποχή των Χένρικσεν, Κυργιάκου, Γκούμα) να σηκώσει το βάρος των προσδοκιών.

[ads2]

Στην παρούσα χρονική στιγμή ωστόσο ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει πετύχει «μπίνγκο» κυρίως εξαιτίας της απόκτησης του Βραζιλιάνου Ροντρίγκο Μολέδο που εξαρχής έδειξε ότι διαθέτει όλο το «πακέτο» για να ηγηθεί των μετόπισθεν της ομάδας και ειδικά στα ματς με ΑΕΚ και Ατρόμητο ήταν απροσπέλαστος. Ο Μολέδο δείχνει τρομερά δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες, ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι και με την απαιτούμενη πείρα για να καθοδηγήσει τους συμπαίκτες του, ενώ η συνύπαρξή του με τον Τελάντερ φαίνεται να εμπεριέχει την απαραίτητη χημεία.

Ο δε Δανός στόπερ αποδεικνύεται επίσης «λαβράκι» με την έως τώρα παρουσία του στην ομάδα και οι δύο αυτές μεταγραφές, μία τον Γενάρη και μία το καλοκαίρι, δείχνουν ότι αναβάθμισαν ποιοτικά την ομάδα στη συγκεκριμένη θέση. Μία θέση όπου εκτός αυτών υπάρχει επίσης ο Σέρχιο Σάντσεθ που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, ο βασικός στην κατάκτηση του Κυπέλλου προ διετίας Γιώργος Κουτρουμπής και (ως πέμπτη επιλογή) ο αναντικατάστατος πέρυσι, τέτοια εποχή, Στάθης Ταυλαρίδης.

Sentragoal.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News