«Χτυπήματα» για τη διαιτησία στο site της ΠΑΕ!

«Χτυπήματα» για τη διαιτησία στο site της ΠΑΕ!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Τούμπα για το πρώτο ματς των προημιτελικών, με το διαιτητή του αγώνα να αλλοιώνει το αποτέλεσμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρχει επίσημη αντίδραση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρά μόνο ένα tweet για το πέναλτι που -δεν- έκανε ο Ινσούα και μερικά «χτυπήματα» στην κριτική του αγώνα, στο επίσημο site.

Πιο συγκεκριμένα, στην κριτική για τον αγώνα Κυπέλλου, υπάρχουν αρκετές αναφορές για τη διαιτησία του αγώνα, ωστόσο δεν υπάρχει αναφορά στις φάσεις όπου ο Βιερίνια κάνει χέρι εντός περιοχής (δύο φάσεις).

Τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια:

  • Η εφαρμογή του VAR και οι ξένοι διαιτητές έχουν αφαιρέσει σε σημαντικό βαθμό την καχυποψία και έχουν οδηγήσει σε λιγότερα λάθη.
  • Ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε για δεύτερη φορά εφέτος σε αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.
  • Αρχικά ο Πέλκας θα μπορούσε να είχε αποβληθεί είτε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 3ο λεπτό είτε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 7ο λεπτό.
  • Τελικά κρατήθηκε στο παιχνίδι με μία κίτρινη κάρτα και μάλιστα πρωταγωνίστησε στο 32o λεπτό όταν βρέθηκε απέναντι στον Διούδη, ο Ινσούα του πήρε τη μπάλα, αλλά ω του θαύματος ο Ελβετός διαιτητής καταλόγισε πέναλτι! Ο συμπατριώτης του στο VAR σκέφτηκε προφανώς να μην στεναχωρήσει τον διαιτητή και ξαφνικά ο Παναθηναϊκός είδε τη μπάλα να στήνεται στην άσπρη βούλα. Ο Βιεϊρίνια ευστόχησε και το 1-0 από το πουθενά (με τον ΠΑΟΚ να μην έχει απειλήσει ούτε κατ’ ελάχιστο) «άδειασε» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News