«Χτίζει» άμυνα... τριετίας - Τα δεδομένα με τα συμβόλαια

Η κίνηση του Δώνη και η αντίδραση του κόσμου μετά τη λήξη!

Ο Τσάβι Ρόκα έχει επισημάνει πολλάκις τη σημασία της δημιουργίας μίας σταθερής αμυντικής γραμμής κι ενός σχήματος που θα πορευτεί μαζί για χρόνια για να αποκτήσει χημεία κι ομοιογένεια.

Για αυτό και στις πρώτες διαπραγματεύσεις που έγιναν δόθηκε μία σχετική προτεραιότητα στις επεκτάσεις των παικτών της μεσοαμυντικής γραμμής. Με ίδιο χρονικό ορίζοντα κάθε φορά.

Συμβόλαια έως το 2023. Πρώτος ήταν ο κάπτεν Κουρμπέλης. Ακολούθησε ο Διούδης κι ο Βέλεθ που έκλεισε ως το 23 ως ελεύθερος από τον Αρη ενώ σε λίγες εβδομάδες θα έρθει η σειρά του Πούγγουρα με την πλευρά του οποίου υπάρχει καταρχήν συμφωνία σε προφορικό επίπεδο για επέκταση κατά δύο χρόνια του τρέχοντος συμβολαίου του ολοκληρώνεται το 2021.

Ιδιας χρονικής διάρκειας συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές θα προταθεί και στον Σένκεφελντ αμείβεται με 200.000 ευρώ καθώς η πλευρά του μεγαλομετόχου θεωρεί πως ο MVP της φετινής άμυνας του Παναθηναϊκού πρέπει να επιβραβευτεί με μία νέα σύμβαση, ενώ υπάρχει αντίστοιχο πλάνο και για τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

Τριετής επέκταση προτάθηκε και στον Βαγιαννίδη ο οποίος μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου κι αναμένεται η τελική απάντησή του ενώ η πρόθεση του Ρόκα είναι να υπογράψουν έως το 2023 και οι δύο μπακ που θα αποκτηθούν για τα δεξιά και τα αριστερά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού εκτός αν γίνει η απόλυτη ανατροπή με τον Ινσούα.

Πληροφορίες: Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News