«Χρυσό» συμβόλαιο για Δώνη

Παναθηναϊκός 2019-2020: Tα γκολ και οι ασίστ - Ποιοι οι κυρίαρχοι παίκτες (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Ούτε… τρεις εβδομάδες δεν θα μείνει χωρίς ομάδα ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Ισραηλινοί έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Γιώργο Δώνη και θα εμπιστευτούν… Έλληνα και στο ποδόσφαιρο (μετά το μπάσκετ με τον Σφαιρόπουλο).

Ο πρώην πράσινος τεχνικός μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο του θα ταξιδέψουν στο Ισραήλ την Κυριακή (8/8) για να ολοκληρωθεί το «deal». Πόσα θα εισπράξουν; Πάνω από 1.000.000 ευρώ, γεγονός που αποδεικνύει πως η δουλειά του Δώνη έχει κάνει αίσθηση και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Επίσης, ο Δώνης θα ‘χει την ευκαιρία να επιστρέψει και στο Champions League, αφού η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα δώσει σε λίγες μέρες τη δικιά της μάχη για την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μάλιστα, θα δοθούν από τη διοίκηση της Μακάμπι τα απαραίτητα χρήματα για την επίτευξη του μεγάλου «ονείρου».

Αναφορικά με τον Χρήστο Δώνη, εκείνος θα συνεχίσει την καριέρα του κατά πάσα πιθανότητα, είτε στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, είτε στην Ολλανδία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News