Χρυσοί οι "πράσινοι" καταδύτες

Χρυσοί οι "πράσινοι" καταδύτες

Χρυσοί βαλκανιονίκες επιστρέφουν ο Νίκος Μόλβαλης και ο Θάνος Τσιρίκος από το Βελιγράδι και τους βαλκανικούς αγώνες Nέων που ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής.

Η Ελληνική αποστολή θα γυρίσει σήμερα το μεσημέρι από την πρωτεύουσα της Σερβίας έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στη βαθμολογία των ανδρών και τη δεύτερη στη γενική βαθμολογία, συγκεντρώνοντας 15 μετάλλια, τα περισσότερα που έχει κατακτήσει ποτέ η χώρα μας σε αντίστοιχη διοργάνωση.

Το Σάββατο 27/5 ο Νίκος Μόλβαλης άνοιξε τον «χορό» των μεταλλίων κατακτώντας την πρώτη θέση στα 3μ Α’ κατηγορίας (485,70 βαθμούς). Λίγο αργότερα ακολούθησε το παράδειγμά του και ο Θάνος Τσιρίκος που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 3μ κατηγορίας Β’ (407,25 βαθμούς) ενώ το ίδιο απόγευμα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο 1μ κατηγορίας Β’ (301,40 βαθμούς).

Την δεύτερη και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, την Κυριακή 28/5, η παρουσία της Ελληνικής αποστολής «στιγματίστηκε» από τον τραυματισμό του Θάνου Τσιρίκου στο αγώνισμα των συγχρονισμένων καταδύσεων από πλατφόρμα 10μ που είχε σαν αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στις συγχρονισμένες καταδύσεις 3μ (δίδυμο με τον Μόλβαλη) αλλά και να αποσυρθεί από το αγώνισμα των 10μ πλατφόρμας Β’ κατηγορίας που ακολουθούσε.

Ο Μόλβαλης ωστόσο, με συναθλητή τον Μπακόπουλο, κατέκτησε την πρώτη θέση στα 3 συγχρονισμένων καταδύσεων (272,25 βαθμούς) και λίγο αργότερα ανέβηκε και πάλι στο βάθρο στη δεύτερη θέση για την πλατφόρμα Α’ κατηγορίας συγκεντρώνοντας 451,15 βαθμούς, μόλις 2,5 βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση.

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση της παραμονής/ανόδου στην Bundesliga και ο Μπετατζής βγάζει τα «σπασμένα» με δύο τριάδες… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News