Χρυσή Αυγή, Καθημερινή, Σαββίδης, Πιεμπονγκσάντ και Ρέστης: Το μπάχαλο του τελευταίου 24ώρου

Χρυσή Αυγή, Καθημερινή, Σαββίδης, Πιεμπονγκσάντ και Ρέστης: Το μπάχαλο του τελευταίου 24ώρου

Χθες το βράδυ έσκασε μία είδηση…τάχα “βόμβα” για το ότι ο Βίκτωρ Ρέστης χρησιμοποιεί τον Παναθηναϊκό ως όχημα για διάφορες επιχειρήσεις.

Ας ξεκινήσουμε από το βασικό. Δεν πρόκειται για “αποκάλυψη” όπως κακώς παρουσιάστηκε. Νομίζω όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ρέστης (δηλωμένος Ολυμπιακός) είναι μέλος στο fund της “Pan Asia”, έχει δουλέψει ξανά με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και πως αυτός είναι που έπεισε το εν λόγω fund να συμμετέχει στον Παναθηναϊκό και να τον αξιοποιήσει ως μέρος μίας συνολικής επένδυσης στην ελληνική αγορά με ακίνητα, τουριστικές μονάδες κ.ο.κ.. Το είχαμε γράψει κιόλας, ή όλα ή τίποτα. Από εκεί και πέρα, παρόλο που ο Ρέστης είναι μέλος του fund, δεν μπορεί να πει ως τώρα κανείς με σιγουριά ότι θα συμμετέχει και στον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος το διέψευσε με δηλώσεις του, ενώ και τα ΜΜΕ που είναι προσκείμενα στον Γιάννη Αλαφούζο το έχουν διαψεύσει επίσης. Ούτως ή άλλως αν και εφόσον μπει η “Pan Asia” στην ΠΑΕ, τότε θα μάθουμε ποιοι πραγματικά θα χρηματοδοτούν μέσω της ΕΕΑ και θα δούμε ποιος έλεγε ψέματα ή όχι.

Όσον αφορά τον δημοσιογράφο που έγραψε το άρθρο με μία πολύ πρόχειρη ματιά στο διαδίκτυο βρίσκουμε πως ο ίδιος άνθρωπος κατάφερε να μπει στα “άδυτα” της Χρυσής Αυγής, αφού αυτοπαρουσιάστηκε ως νεοφασίστας, γράφει για την “Καθημερινή” (εφημερίδα που επαναλαμβανόμενα έχει κατεβάσει άρθρα κατά του Β. Μαρινάκη), ενώ τέλος έκανε ένα πανομοιότυπο άρθρο με αυτό που έγραψε για τον Ρέστη και για τον Σαββίδη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επόμενα μέρα στο “τριφύλλι” δεν θα περάσει χωρίς…εμφύλιο, είτε είναι η “Pan Asia”, είτε άλλος, αφού το κλίμα έχει -δυστυχώς- ήδη καλλιεργηθεί, παρά την προσπάθειά μας για “ειρήνη“.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News