«Χρυσάφι» σε Μαουρίσιο - Πόσα ζητάει ο Παναθηναϊκός

Πληρώνει και το κλίμα μιζέριας ο Μαουρίσιο

Ο εκπρόσωπος του Μαουρίσιο ενημέρωσε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πως ο Βραζιλιάνος μέσος έχει δελεαστική πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ, που κατά πληροφορίες είναι η Αλ Αχλί.

Οι Άραβες φέρονται να προσφέρουν στον παίκτη πολύ υψηλό συμβόλαιο, αλλά θέλουν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο, κάτι που βρίσκει αρνητικούς τους «πράσινους».

Ως εκ τούτου, για να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, θα πρέπει είτε ο Μαουρίσιο να «κόψει» ένα μέρος απ’ τα χρήματα που του προσφέρει η αραβική ομάδα (οι πληροφορίες αναφέρουν πως του έχει προταθεί διετίες συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1,6 εκατ. ευρώ), είτε η Αλ Αχλί να καταβάλει τα χρήματα που ζητούν οι «πράσινοι», προκειμένου να δώσει ο Παναθηναϊκός το «ΟΚ».

Ο 33χρονος μέσος, που εσχάτως έχει μπει στα πλάνα του Παναθηναϊκού και έχει δώσει πολύτιμες λύσεις στις τελευταίες αγωνιστικές (3 γκολ και 2 ασίστ στα έξι τελευταία ματς της Super League), δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι και το «τριφύλλι» θα το συζητούσε μόνο εφόσον ερχόταν κάποια καλή πρόταση.

Υπενθυμίζεται πως και στις αρχές της σεζόν είχε προκύψει ενδιαφέρον από το Κατάρ, με τον ατζέντη του παίκτη και τότε να πιέζει για συμφωνία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News