«Χρυσάφι» 1,5 εκατ. ευρώ σε Βιγιαφάνιες ο Παναθηναϊκός!

«Χρυσάφι» 1,5 εκατ. ευρώ σε Βιγιαφάνιες ο Παναθηναϊκός!

Γη και ουρανό… κίνησε ο Λούκας Βιγιαφάνιες προκειμένου να γίνει πραγματικότητα η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός «άσος» ήθελε όσο τίποτε άλλο να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους πράσινους και αυτό το απέδειξε εμπράκτως από τις διαπραγματεύσεις με την Ματζαλάν καθ’όλη τη διάρκεια της Τετάρτης.

Ο «Βίγια» κέρδισε την ελευθερία του χαρίζοντας ένα μεγάλο ποσό από τις απολαβές που θα έπαιρνε τα επόμενα δύο χρόνια στο Μεξικό, αλλά και από τα χρωστούμενα προς εκείνον (γύρω στις 300.000 ευρώ).

Όλα έχουν δρομολογηθεί για την ολοκλήρωση και τυπικά της μεταγραφής. Το «τριφύλλι» θα συμβάλλει κι αυτό στην κάλυψη των χρημάτων για να κερδίσει την ελευθερία του ο Βιγιαφάνιες. Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει άμεσα στην Αθήνα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2023.

Αναφορικά με τις απολαβές του στο τριφύλλι, ο Βίγια αναμένεται να εισπράξει… χρυσάφι, με τις απολαβές του να φτάνουν συνολικά το 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ το ξεπερνούν με κάποια μπόνους που θα συμπεριληφθούν στο συμβόλαιό του με το τριφύλλι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βιγιαφάνιες θα εισπράξει ανά χρόνο 450.000 ευρώ, 500.000 ευρώ και 550.000 ευρώ, έως το 2023.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News