Χρωστάμε κάτι στον κόσμο!

Χρωστάμε κάτι στον κόσμο!

O Ράσμους Τελάντερ δεν πρόκειται να αγωνιστεί στα παιχνίδια με την Μπρόντμπι για των Play Offs του Europa League.

Ο Δανός στόπερ που αποτελεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του ζευγαριού λόγω της καταγωγής του, μίλησε στην «ekstrabladet», αναγνωρίζοντας οτι ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερες πιθανότητες…

[ads2]

«Είμαστε το φαβορί. Η κλήρωση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη για την Μπρόντμπι που έχουν κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα την εφετινή σεζόν», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Για εμάς αποτελεί υποχρέωση η πρόκριση στους ομίλους. Ειδικά από τη στιγμή που αποκλειστήκαμε πέρυσι, κάτι που ήταν μεγάλη αποτυχία. Το χρωστάμε αυτό στους φιλάθλους μας. Είναι ο κύριος στόχος της ομάδας, αυτή τη στιγμή».

Όσο για το γεγονός οτι θα βρεθεί η ομάδα που αγωνίζεται θα αντιμετωπίσει μία αντίστοιχη από την πατρίδα του, τόνισε: «Έχει έξτρα ενδιαφέρον για εμένα, το να παίζουμε με μία ομάδα από την Δανία. Έχω δει αρκετά παιχνίδια της Μπρόντμπι και βλέπω οτι έχουν φτιάξει κάτι καλό. Με έχει εντυπωσιάσει το πόσο γρήγορα κατάφεραν να αφομοιώσουν αυτό το νέο στιλ παιχνιδιού που προβλέπει πίεση ψηλά. Το άξιζε αυτό το καλό ξεκίνημα, η Μπρόντμπι. Όλοι οι παίκτες έχουν βγει μπροστά, παίζουν πολύ ομαδικά και σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η ερώτηση για το αν έχει μιλήσει στους συμπαίκτες του για την Μπρόντμπι: «Έχω προετοιμάσει τους συμπαίκτες μου για το τί θα αντιμετωπίσουν. Τους έχω πει οτι η Μπρόντμπι θα πρεσάρει δυνατά και επιθετικά, κάτι που μπορεί να σε αιφνιδιάσει αν δεν είσαι έτοιμος. Ίσως η Χέρτα την υποτίμησε, αλλά φαινόταν οτι η Μπρόντμπι μπορούσε να τους κερδίσει.
Θα είναι συναρπαστικά ματς, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν απίστευτους οπαδούς, που είναι παθιασμένοι και μπορούν να ασκήσουν μεγάλη πίεση στον αντίπαλο. Άρα, θα υπάρχει μάχη και στις εξέδρες».

Τέλος, όσον αφορά την κατάστασή του, είπε: «Ακόμη είμαι στο στάδιο της αποθεραπείας, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισα κατά την διάρκεια των καλοκαιριών διακοπών και αν συνεχιστεί δεν θα είμαι έτοιμος για κανένα από τα δύο παιχνίδι, δυστυχώς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News