Χρήστος Δώνης: Ούτε στην Ασκολι μπόρεσε να σταθεί...

Και τώρα...Ολυμπιακός - Νερόβραστο 0-0 για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Ταλεντάρες (Βαγιαννίδης, Νίνης, Χούτος, Βακουφτσής, Καπίνο) και καταξιωμένοι (Καραγκούνης, Μπασινάς) τα βρήκαν δύσκολα στο εξωτερικό, σκεφτείτε πως είναι τα πράγματα για τους δευτεροκλασάτους.

Διαβάζουμε πως ο Χρήστος Δώνης δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Ασκολι, οι γείτονες αναφέρουν πως είναι πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Δώνης έχει αγωνιστεί φέτος μόλις σε πέντε παιχνίδια, ενώ η ομάδα του βρίσκεται στην τελευταία θέση της Serie B και προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Χρήστος είχε το περιβραχιόνιο στον Παναθηναϊκό πέρσι, κάντε την αναλογία. Ο ίδιος είναι από τους παίκτες που έχει πονέσει την ομάδα στις δύσκολες μέρες που περνάει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια, ήταν εκεί να παίξει ακόμα και…σέντερ φορ επί Μαρίνου Ουζουνίδη!

Παραμένει οπαδός της ομάδας, ανδρώθηκε στο τριφύλλι, ξεκίνησε σε ηλικία 15 χρονών το 2008 να αγωνίζεται με την ομάδα νέων, ώσπου 4 χρόνια αργότερα άρπαξε την ευκαιρία και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Από το 2012 έως και τον δανεισμό του το 2015 σημείωσε 51 συμμετοχές πετυχαίνοντας 2 τέρματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ακολούθησε μία διετία στην οποία αγωνίστηκε δανεικός (2015-2017), σε Λουγκάνο (μέτρησε 1 συμμετοχή), σε ΠΑΣ Γιάννινα ( μέτρησε 10 συμμετοχές και 1 γκολ) και Ηρακλή ( μέτρησε 15 συμμετοχές και 4 γκολ). Μετά από τα δύο χρόνια δανεισμού του , ήρθε η επιστροφή του στο σύλλογο στον οποίο πέρσι καθιερώθηκε, γεγονός που θεωρήθηκε …σκάνδαλο από τον κόσμο που τα έβαζε με τον παίκτη θεωρώντας ότι είχε…βύσμα τον πατέρα του.

Σε παλιότερες εποχές, με την ομάδα να διεκδικεί πρωτιές ο Χρήστος θα περνούσε (πιθανόν) απαρατήρητος.

Έπεσε σε κακές μέρες, με τον κόσμο διαλυμένο από τις χρόνιες αποτυχίες και την παντελή ανυποληψία, έτοιμο να βάλει κατά πάντων! Από αυτή την άποψη ατύχησε…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News