Χριστογεώργος: «Δεν νιώθω βάρος, πιο πολύ νιώθω χαρά»

Χριστογεώργος: «Δεν νιώθω βάρος, πιο πολύ νιώθω χαρά»

O Nικόλας Χριστογεώργος μίλησε για το ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό, την εμπιστοσύνη που του δείχνουν στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν κάτι για το οποίο προετοιμαζόμουν καιρό. Είχα ενημερωθεί την τελευταία εβδομάδα και το είχα πάρει απόφαση. Λίγες είναι οι ευκαιρίες και σίγουρα δεν πρέπει να υπάρχει άγχος. Ο κύριος Μαλιαρίτσης με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και ο κύριος Δώνης. Αγώνες έπαιζα ευτυχώς με την Κ19, δεν καθόμουν, είχα αγωνιστικές φάσεις. Τώρα είναι ένα στάδιο που θα πάω στο αντρικό. Είναι καλό που έκανα ντεμπούτο και πήγαν όλα καλά.

Τον τελευταίο χρόνο το περίμενα πως και πω να κάνω ντεμπούτο. Συνεχίζουμε. Είχα πίστη και μου έδειχναν ότι με εμπιστεύονται. Όπως κάθε παιδί θέλει να διεκδικεί την κάθε του επιτυχία.

Εννοείται πως είμαι έτοιμος, πως και πως το περιμένω την… προαγωγή. Δεν νιώθω βάρος, πιο πολύ χαρά νιώθω και προσπαθώ να το διασκεδάζω. Ήταν ωραία εμπειρία.

Όνειρα έχω, δεν θέλω να τα πω. Αν θα γίνουν πραγματικότητα θα τα δουν όλοι. Το πρότυπό μου είναι ο Φαν Ντε Σαρ. Το επίπεδο έχει ανέβει πολύ και μπορείς να πάρεις από όλους στοιχεία. Να πάρεις κάτι από τον καθένα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News