Χουανκάρ: «Στον Παναθηναϊκό έχω βρει τον εαυτό μου!»

Πως να βρει ρυθμό;

Χαρούμενος που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Χουανκάρ, ο οποίος μίλησε σε μέσο της χώρας του για τη θητεία του στους πράσινους.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο eldesmarque.com:

Για το πέρασμα του από την Μάλαγα: «Ήταν δύσκολο, εκείνη την εποχή ήταν μια ανυπόφορη κατάσταση για τον σύλλογο. Ο Χοσέ Μαρία έπρεπε να πάρει αυτή την απόφαση για  μια ομάδα που με έκανε τόσο χαρούμενο και μου έδωσε τόσα πολλά πράγματα. Δεν είμαι έτσι εγώ.

Έπρεπε να μειώσω το συμβόλαιό μου κατά 90% και έπρεπε να κοιτάξω το μέλλον της οικογένειάς μου. Δεν φταίω για την κατάσταση, έχω δώσει τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο και δεν μπόρεσα να χαμηλώσω το συμβόλαιό μου λόγω κακής διαχείρισης. Πέρασα πολλά εκείνη την περίοδο, με πολλούς τραυματισμούς, αλλά έχω να θυμάμαι και πολλά καλά και πάντα ήμουν ειλικρινής με ένα σύλλογο που μου έδωσε τόση ευτυχία».

Για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό: «Είναι ωραία στην Αθήνα, αποτελεί μία θεαματική πόλη και αξίζει κάποιος να τη ζήσει. Στον Παναθηναϊκό έχω βρει τον εαυτό μου και μου αρέσει. Επιθυμία μου ωστόσο είναι πάντα να έρχομαι και να επισκέπτομαι τη Μάλαγα. Θα έρθω και φέτος το καλοκαίρι για δέκα ημέρες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News