Χουάνκαρ: «Με χαρακτήρισαν φιλοχρήματο, είμαι άνθρωπος με... καρύδια!»

Χουάνκαρ: «Πρώτα το Κύπελλο και μετά η παραμονή μου!»

Ο Χουάνκαρ μίλησε στο BnSports για τη νέα σεζόν του Παναθηναϊκού, την ανανέωση του συμβολαίου του με το Τριφύλλι, αλλά και την προσθήκη του Γκάνεα.

Αρχικά τοποθετήθηκε για την περίοδο πριν υπογράψει με το «τριφύλλι» και χαρακτηριστικά είπε:

«Υπήρχαν αρκετές κριτικές, όχι από την μεριάς του Τύπου, αλλά από μεριάς του κόσμου. Μου έλεγαν πως το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τα χρήματα. Όμως τελικά, χωρίς να μιλήσω, απέδειξα πως μπορώ να απορρίπτω προτάσεις με πολλά χρήματα και να παραμένω εδώ. Διότι εδώ με οδήγησε η καρδιά μου! Και όπως λέει και ένας φίλος μου είμαι άνθρωπος με… καρύδια».

Ενώ σχετικά με τους ευρωπαϊκούς στόχους είπε: «Το πρώτο και το βασικότερο είναι να καταλάβουμε πως δεν είναι εύκολο να φτάνεις σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πρέπει να με αυτό να είμαστε συνειδητοποιημένοι και φέτος θα είναι μια εντελώς διαφορετική χρονιά, γιατί θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις».

Όσον αναφορά την προσθήκη του Γκάνεα, τον ανταγωνισμό και το αν θα αποτελέσει σημείο για να πάρει μερικές ανάσες:

«Αυτό σημαίνει πως όλες οι μεγάλες ομάδες οφείλουν να έχουν μεγάλους παίκτες σε όλες τις θέσεις. Ο ανταγωνισμός είναι πάντα καλός και είμαστε μια ομάδα όπου οφείλουμε οι μεν καλούμαστε να βοηθήσουμε το δε. Ο ένας τον άλλο».

Για στόχους της επόμενες σεζόν και το αν το πρωτάθλημα αποτελεί εφικτό στόχο:

«Αυτές είναι μεγάλες κουβέντες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να ηρεμήσουμε, μετά από μια πολύ σημαντική χρονιά, μια πολλή μεγάλη χρονιά και επειδή κατακτήσαμε το κύπελλο, προχωράμε βήμα-βήμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε αυτό που αξίζουμε και αυτό που θέλουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News