Χουλτ: "Στο τέλος ήμασταν πολύ άτυχοι"

Με ενοχλήσεις αποχώρησαν τρεις "πράσινοι"

Ο Παναθηναϊκός άξιζε την νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ σύμφωνα με τον Νίκλας Χουλτ

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εικόνα του παιχνιδιού: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, δώσαμε όλοι οι παίκτες το 100% και νομίζω πως δείξαμε για μία ακόμα φορά πως εντός έδρας είμαστε μία καλή ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, ήμασταν άτυχοι, για 94 λεπτά δεν δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες. Ήμασταν άτυχοι παίξαμε καλή άμυνα, πιέσαμε πολύ. Στο τέλος όμως ήμασταν πολύ άτυχοι και δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης».

Για την επόμενα ημέρα στον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να πηγαίνουμε μέρα με την ημέρα. Πρέπει τώρα να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε το επόμενο».

Για το κατά πόσον θα επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας ο τρόπος που ήρθε η ισοφάριση: «Είναι δύσκολα τα παιχνίδια που ακολουθούν και είναι πάντα δύσκολο να χάνεις δύο βαθμούς στα τελευταία δευτερόλεπτα. Στο τέλος της ημέρας όμως δεν έχει μεγάλη σημασία αν έχασες δύο βαθμούς στο 94’ ή στο 61’. Όταν χάνεις τους δύο βαθμούς, χάνεις δύο βαθμούς και αυτό είχε σημασία. Χρειαζόμασταν τη νίκη και την δικαιούμασταν».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News