Χορταστικό παιχνίδι και πρώτη ισοπαλία για Παναθηναϊκό Β'

Χορταστικό παιχνίδι και πρώτη ισοπαλία για Παναθηναϊκό Β'

Την πρώτη ισοπαλία της ιστορίας του μαζί και με τα πρώτα εντός έδρας γκολ σημείωσε ο Παναθηναϊκός Β’ σε ένα χορταστικό παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης (2-2). Θεοχάρης και Σέχου σκόραραν από τα έντεκα βήματα, Ντοναλτόνι και Ρούνεϊ για τους φιλοξενούμενους.

Οι πράσινοι δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι και όπως και με την Κηφισιά στην Καισαριανή, βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο από νωρίς. Συγκεκριμένα, στο 5′ ο Ντοναλτόνι εκτέλεσε από κοντινή απόσταση τον αβοήθητο Χριστογεώργο για να ανοίξει το σκορ στον Ασπρόπυργο.

Μετά το 20′ ο Παναθηναϊκός Β’ ανέβασε την απόδοσή του και εκμεταλλεύτηκε τους ταχύτατους ποδοσφαιριστές του στο ανοιχτό γήπεδο. Από μια κούρσα του Βαγιαννίδη λίγο μετά το μισάωρο, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Θεοχάρη να αξιοποιεί την ευκαιρία για το 1-1 πετώντας τον έμπειρο Χουάντερσον από την αντίθετη γωνία.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε διπλή ευκαιρία με τον Ρούνεϊ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι από κοντινή απόσταση και με σχεδόν εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα του Τριφυλλιού.

Το πρώτο τέταρτο του β’ ημιχρόνου δεν εμπεριείχε φάσεις, όμως, η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα άσκησε μεγαλύτερη πίεση και έτσι, προήλθε το 2-2 με νέο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σέχου. Παρόλα αυτά, η απάντηση ήρθε τρία λεπτά μετά, με απίθανο γκολ του Ρούνεϊ στο δεξιό παραθυράκι της εστίας του Χριστογεώργου.

Οι πράσινοι είχαν σημαντική ευκαιρία στο 90+2 να πάρουν το τρίποντο, όμως, ο Σέχου αστόχησε από ευνοϊκή θέση εντός της περιοχής των φιλοξενούμενων. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Βαγιαννίδης σούταρε από πιο δύσκολη θέση, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα ψηλά άουτ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News