Χορστ: Το μαγευτικό χωριό που θα «χτιστεί» ο νέος Παναθηναϊκός! (pics)

Χορστ: Το μαγευτικό χωριό που θα «χτιστεί» ο νέος Παναθηναϊκός! (pics)

Στο Χορστ της Ολλανδίας θα κάνει την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός και το newspao.gr σας ταξιδεύει στο μαγευτικό χωριό της χώρας της «Τουλίπας».

Το Χορστ συνορεύει με τη Γερμανία και το Βέλγιο, είναι επαρχιακή περιοχή της Λιμβουργίας και ο συγκεκριμένος προορισμός συστήνεται ανεπιφύλακτα για όσους θέλουν να περπατήσουν στη φύση, ή να κάνουν ποδήλατο.

Απέχει μόλις 15 χιλιόμετρα από τη Γερμανία, ενώ η απόσταση του φημισμένου χωριού από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ είναι περίπου 40-45 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Στο Χορστ κατοικούν 12.780 κάτοικοι σύμφωνα με την πληθυσμιακή καταγραφή, που είχε γίνει το 2016. Στο κέντρο του χωριού υπάρχουν πολλές καφετέριες και εστιατόρια, ενώ το καλοκαίρι συνηθίζεται η διεξαγωγή διαφόρων event, λόγω των καιρικών αλλαγών.

Εντός του χωριού, δεσπόζουν τα πάρκα, στα οποία μπορεί κανείς να αναπνεύσει καθαρό αέρα και να κάνει ο οποιοσδήποτε ανενόχλητα τη βόλτα του με τη συντροφιά της φύσης

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News