Χόρντουρ Μάγκνουσον: Ο... Ισλανδός σπεσιαλίστας!

Χόρντουρ Μάγκνουσον: Ο... Ισλανδός σπεσιαλίστας!

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό έχοντας από πίσω του ένα πλούσιο βιογραφίκο και διαθέτοντας πολλές αρετές αγωνιστικά, τις οποίες έχει ήδη ξεδιπλώσει.

Ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος της περασμένης σεζόν έχασε τον Φραν Βέλεθ και το αρχικό σοκ που υπέστη ο σύλλογος ήταν μεγάλο. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας φρόντισαν να καλύψουν και με το παραπάνω το κενό, ντύνοντας στα πράσινα τον Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός ήταν, στα χαρτιά, καλύτερος από τον Βέλεθ αλλά αυτό που έμενε ήταν ν’ αποδειχθεί και στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μάγκνουσον στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έχει ξεδιπλώσει ήδη τις ποδοσφαιρικές του αρετές και δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς το Τριφύλλι.

Εκτός από το βασικό στοιχείο που του δίνει πράγματα, αμυντικό κομμάτι, ο 29χρονος center back βοηθάει πολύ στο build-up της ομάδας. Η τεχνική που διαθέτει είναι εξαιρετική και μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή με τις αποφάσεις του και τις μεταβιβάσεις του να δημιουργήσει επικίνδυνη κατάσταση για τον αντίπαλο.

Τέλος, ο Μάγκνουσον είναι… σπεσιαλίστας και στις στημένες φάσεις. Ο Ισλανδός λόγω της εξαιρετικής του τεχνικής έχει την ικανότητα να εκτελεί πολύ καλά φάουλ. Ένα στοιχείο που μέχρι τώρα στον Παναθηναϊκό δεν είχε δείξει, όμως στο ματς με τον Ατρόμητο ο καθένας το κατάλαβε μετά το εντυπωσιακό του γκολ.

Το απίστευτο είναι ότι ο Μάγκνουσον έχει σκοράρει μ’ αυτόν τον τρόπο άλλες 12 φορές πριν το ξανακάνει με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο. Για έναν κεντρικό αμυντικό ο αριθμός αυτός είναι απίστευτος και μαρτυράει πόσο καλή τεχνική κατάρτιση διαθέτει ο Ισλανδός center back.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News