Χώρισαν Ντέμης - Παναγοπούλου: «Δεν κάνω εγώ γάμους και παιδιά» (pic-vid)

Χώρισαν Ντέμης - Παναγοπούλου: «Δεν κάνω εγώ γάμους και παιδιά» (pic-vid)

Ο έρωτάς τους φαίνεται πως… τελείωσε πριν καλά καλά αρχίσει, αφού σύμφωνα με το εξώφυλλο του περιοδικού «YES», το ζευγάρι θα οδηγηθεί σε χωριστούς δρόμους.

Ντέμης Νικολαΐδης – Κατερίνα Παναγοπούλου: Χώρισαν 9 μήνες μετά το διαζύγιο με τη Δέσποινα Βανδή

Το ζευγάρι έμοιαζε να ξεκινά κάτι αρκετά υποσχόμενο, με τον χωρισμό όμως να έρχεται πολύ σύντομα και την παρουσιάστρια του Mega να αναρωτιέται τι πήγε στραβά. Μάλιστα, έφτασε μέχρι και στη σκέψη, ότι το τέλος αυτής της σχέσης αποτελεί δική της ευθύνη, ωστόσο σύμφωνα πάντα με το περιοδικό «Yes», άτομο του περιβάλλοντός της εξήγησε πως το θέμα ήταν ο Νικολαΐδης.




Μπορεί να ήταν η μόνη που τον έκανε να χαμογελάσει το διάστημα μετά το διαζύγιο με τη Δέσποινα Βανδή, όμως οι προτεραιότητές τους είναι διαφορετικές. Κι αυτό, γιατί η μεν Παναγοπούλου ως νεότερη, αλλά και σε ώριμη ηλικία, είναι λογικό να επιζητά τη δέσμευση, ο δε Ντέμης με έναν άλλο χωρισμό από γάμο και δύο παιδιά δε θέλει να μπει ξανά σε αυτή τη διαδικασία.




Ο νυν παρουσιαστής της Nova και άλλοτε ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ εξήγησε, ότι δε θέλει να προχωρήσει πιο πέρα και δε σκέφτεται το γάμο και τα παιδιά, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο ειδύλλιο να μην έχει πολύ μέλλον.




Έτσι, με αυτή την ειλικρινή εξήγηση ο χωρισμός ήρθε αναπόφευκτα. Ένας άλλος λόγος που ο Ντέμης θέλησε να σταματήσει αυτή τη σχέση, ήταν και τα «κλικ» του φακού, που συγκέντρωσαν πρόσφατα, με τον ίδιο να μην επιθυμεί ξανά την έκθεση, που είχε και στα χρόνια των μεγάλων του ερώτων με τη Βανδή.




Η ίδια η Παναγοπούλου, πάντως, φαίνεται ήδη να προχωρά, αφού έχει συνειδητοποιήσει πως δεν χρειάζεται να ασχοληθεί άλλο με μια υπόθεση, που φαντάζει χαμένη για το μέλλον κι ενώ είναι σε ηλικία γάμου.

Χώρισαν Ντέμης - Παναγοπούλου: «Δεν κάνω εγώ γάμους και παιδιά» (pic-vid)




Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News