«Χωρίς πλάνο στις ΗΠΑ ο Αλαφούζος - Γι' αυτό δεν υπήρξε οικονομική ενίσχυση»

«Χωρίς πλάνο στις ΗΠΑ ο Αλαφούζος - Γι' αυτό δεν υπήρξε οικονομική ενίσχυση»

Ο Νίκος Μπάρδης, εκτός από τον Μάρκο Δρακωτό, σχολίασε την εκδήλωση που είχε διοργανώσει η «Panatha USA»,  στην οποία ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είχαν βρεθεί στη Νέα Υόρκη για να μιλήσουν σε επιφανείς παναθηναϊκούς.

Οσο για το γιατί τότε δεν προχώρησε η ενίσχυση εξ Αμερικής στο «τριφύλλι» ο Μπάρδης, μιλώντας στη SPortday, ήταν σαφέστατος: «Οταν γίνεται μια τέτοια κίνηση πρέπει να υπάρχει ένα σωστό πλάνο, τότε είχαν έρθει εδώ χωρίς πλάνο, μόνο για το πώς θα πάρουμε σουίτες στη Λεωφόρο. Πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό εγώ το είχα πει στον κ. Αλαφούζο».

Συνέχισε: «Τότε είχαμε πάει στον αρχιεπίσκοπο, στο προξενείο. Ξέρω ότι είχε όραμα για τον Παναθηναϊκό και πως έχει βάλει λεφτά στην ομάδα, αλλά κάπου έχει αποτύχει. Κάθε χρόνο τα πράγματα γίνονται και χειρότερα, κάτι συμβαίνει».

Οσο για «Panatha USA» που διατηρεί δύο συνδέσμους σε Νέα Υόρκη και Πενσυλβάνια σημειώνει: «Η «Panatha USA» είναι ένα ενιαίο κομμάτι, είμαστε “δεμένοι”, έχουμε άριστες σχέσεις μεταξύ μας και θα είμαστε κοντά στην ομάδα, ότι και αν συμβεί».

Οπως λέει βέβαια, ο κόσμος είναι απογοητευμένος: «Φέτος έχουν απογοητευτεί και ούτε καν έρχονται, σταμάτησαν να βλέπουν την ομάδα διότι δεν βλέπεται, όπως λένε. Προχθές με τον Ατρόμητο κάποιοι που ήρθαν, έφυγαν στο ημίχρονο».

Πηγή ΦΩΤΟ: newgreektv.com

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News