Χωρίς άγχος, αλλά με πίεση για το νταμπλ

Κάτας: «Γι΄αυτό δεν έπαιξε ο Φόστερ»

Από τη στιγμή που η ομάδα κέρδισε στον Πειραιά τον αιώνιο αντίπαλο της, στο μυαλό των φανατικών έφερε εις πέρας την φετινή αποστολή της, άλλωστε από το καλοκαίρι ο πήχης των προσδοκιών είχε τοποθετηθεί χαμηλά, οι άνθρωποι της ΚΑΕ ήθελαν να εμφανίσει το κλαμπ ανταγωνιστικό πρόσωπο (συνέβη) και να κάνει (ει δυνατόν!) το 2/2 απέναντι στους λιμανίσιους.

Σε μεγάλο ποσοστό εκπλήρωσε τους στόχους.

Πλέον, χωρίς άγχος, ο Παναθηναϊκός καλείται να παίξει πιο ελεύθερα και την άμυνα που μπορεί και ξέρει χωρίς να αφήνει το «πρέπει» να τον καταβάλλει, φτάνοντας σε κάμποσες επικρατήσεις μέχρι το τέλος της σεζόν που θα τον βρει να παρακολουθεί τις μάχες των προημιτελικών από την τηλεόραση.

Το μείζον από τούδε και στο εξής αφορά τη συνέπεια που θα δείξουν οι πρωταθλητές σε αυτά που ζητά ο κόουτς.

Το αν θα είναι «εκεί» οι αθλητές πνευματικά και σωματικά (ενέργεια), από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, δείχνοντας στον προπονητή ποιους πρέπει να εμπιστευτεί για την κατάκτηση δύο τίτλων.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News