Χωρίς 13 ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη

Χωρίς 13 ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη

Ούτε τρεις, ούτε πέντε, ούτε δέκα, αλλά… 13 (!) ποδοσφαιριστές άφησε εκτός αποστολής ο Πέδρο Μαρτίνς για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

«Ρεπό» φαίνεται πως πήραν σχεδόν όλοι οι βασικοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καθώς ο Μαρτίνς θα χρησιμοποιήσει τα… τρίτα στο παιχνίδι με τους «κίτρινους».

Όπως αναμενόταν, επέλεξε να αφήσει 13 παίκτες εκτός για το ματς με τον Άρη και όπως φαίνεται και από την αποστολή θα κατέβει στο παιχνίδι της Κυριακής με… πειραματική ενδεκάδα.




Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μπα, Σισέ, Φορτούνης (πρόβλημα τελευταίας στιγμής), Μανωλάς και Ονιεκούρου, ενώ οι Λαλά, Μαντί, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος και Βατσλίκ, προκειμένου να πάρουν… ανάσες.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης του Κλ. Βικελίδης:

Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μαρίνος, Παπαδόπουλος, Τικίνιο, Σουρλής, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ξενιτίδης, Κινκουέ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News