Χόλμεν: Βρέθηκε μια ανάσα από την ΑΕΚ, τον... στέλνουν Παναθηναϊκό!

Χόλμεν: Βρέθηκε μια ανάσα από την ΑΕΚ, τον... στέλνουν Παναθηναϊκό!

Περιστρέφεται γύρω από την Ελλάδα ο Σεμπάστιαν Χόλμεν, ο οποίος είχε βρεθεί μια ανάσα από την ΑΕΚ, και τώρα προτείνεται στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το newspao.gr, ο 29χρονος Σουηδός διεθνής αμυντικός δ εν θα έμενε αδιάφορος στην προοπτική συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Το καλοκαίρι του 2019 η ΑΕΚ δεν τον απέκτησε στο παρά… πέντε, ενώ μερικούς μήνες αργότερα, τον «έκοψε» ο Ίλια Ίβιτς για την «Ένωση», θεωρώντας πως θα βρει κάτι καλύτερο.

Τελικά, ο Χόλμεν κατέληξε στη Βίλεμ και όχι στους «κιτρινόμαυρους», όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα. Από την 1η Ιουλίου θα κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά με την χρηματική του αξία να ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt.

Στο ολλανδικό πρωτάθλημα, την περασμένη αγωνιστική σεζόν, έκανε 30 εμφανίσεις σημειώνοντας 3 γκολ και 1 ασίστ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Έλφσμποργκ (από κει ξεκίνησε) και Ντιναμό Μόσχας. Στην Εθνική Σουηδίας έχει πραγματοποιήσει από το 2015, έξι εμφανίσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News