Χίμκι - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Το κανάλι που θα δείξει το ματς - Η ώρα μετάδοσης

Χίμκι - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Το κανάλι που θα δείξει το ματς - Η ώρα μετάδοσης

Χίμκι – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην έδρα της Χίμκι για την τέταρτη αγωνιστική της regular season της Ευρωλίγκα.

Χίμκι – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Οι «πράσινοι» θα ψάξουν τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην επικίνδυνη Χίμκι, η οποία μετράει τρεις νίκες στους τέσσερις πρώτους αγώνες.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Παππά, ενώ από την άλλη πλευρά οι Ρώσοι τον Γιόβιτς.

Η διαβολοβδομάδα για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται με το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Εφές.

Το παιχνίδι με τη Χίμκι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 1 HD στις 19:00.

Χίμκι – Παναθηναϊκός με Novi Specials

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ίαν Βουγιούκα κατά την αναχώρηση:

Ξανά ταξίδι στη Ρωσία αυτή την φορά με μια πιο δύσκολη αποστολή;

«Κάναμε μια καλή νίκη με τη Ζενίτ, αλλά η Χίμκι είναι ομάδα άλλης κλάσης, διαθέτει ταλαντούχους παίκτες.Έχουμε δύσκολη αποστολή, αλλά έχουμε δουλέψει σωστά και ελπίζουμε να βγει το πλάνο του προπονητή στο γήπεδο και να δείξουμε και οι ίδιοι τι μπορούμε να κάνουμε».

Τι κάνει τη φετινή Χίμκι καλύτερη από την περσινή;

«Έχει περισσότερες επιλογές φέτος. Ναι μεν ο Σβεντ αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της ομάδας, παίρνει τις πιο πολλές επιθέσεις, αλλά υπάρχουν αρκετοί και καλοί παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, με πολύ ταλέντο».

Σε σχέση με προηγούμενα χρόνια που δυσκολευόσασταν αρκετά, φέτος πετύχατε νωρίς την εκτός έδρας νίκη. Σας δίνει αυτό μια ψυχολογική ώθηση;

«Σίγουρα, μας δίνει μια ώθηση, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το παιχνίδι απέναντι στη Βιλερμπάν και να είχαμε ξεκινήσει καλύτερα. Κερδίσαμε μέσα στη Ζενίτ και πλέον στόχος μας η νίκη μέσα στη Μόσχα».

Ο Λαμόνικα στο Χίμκι-Παναθηναϊκός

Ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα, ο Γάλλος Ζοζέφ Μπισάνγκ και ο Πολωνός Μάρτσιν Κοβάλσκι ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Χίμκι την Τρίτη στην Μόσχα.

Ο 54χρονος Ιταλός διαιτητής έχε βρεθεί αμέτρητες φορές στον δρόμο των «πράσινων». Πιο πρόσφατα, ήταν στο τρίτο ματς των playoffs της περασμένης σεζόν απέναντι στη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ (82-89).

Επίσης πέρσι διαιτήτευσε σε άλλα τέσσερα ματς, που ο Παναθηναϊκός είχε ισάριθμες ήττες: με Μπάγερν (80-79), Μπασκόνια (86-77), Ζαλγκίρις (82-69) και Ρεάλ (73-74).

Χίμκι – Παναθηναϊκός με Novi Specials

Ο Μπισάνγκ ήταν φέτος στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια (89-63), ενώ την περασμένη περίοδο διηύθυνε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Νταρουσάφακα (67-91). Ο Κοβάλσκι ήταν διαιτητής στην ήττα των «πράσινων» στο Μόναχο (80-79) την περασμένη σεζόν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News