Χίμκι - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Χίμκι - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Χίμκι – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός ξεκινά απόψε το ταξίδι του στη φετινή Ευρωλίγκα, από τη Μόσχα, όπου αντιμετωπίζει τη Χίμκι.

Αν και τα προβλήματα και τα απρόοπτα δεν λέιπουν, το τριφύλλι εμφανίζεται πανέτοιμο να παλέψει προκειμένου να ξεκινήσει με νίκη τη διοργάνωση.

Υπενθυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει «πετάξει» στην Μόσχα χωρίς τους Χάουαρντ Σαντ-Ρος, Πιέρ Τζάκσον και Άαρον Ουάιτ οι οποίοι αντιμετωπίζουν τραυματισμούς και έχουν μείνει στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα υπήρξαν και άλλα απρόοπτα για το τριφύλλι, καθώς χθες η ομάδα δεν προπονήθηκε.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού περίμενε για σχεδόν δύο ώρες (η άφιξη τους ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00) με αποτέλεσμα να μείνει καθηλωμένη στο αεροδρόμιο μέχρι τις 21:00 και να χάσει την προγραμματισμένη της προπόνηση στο γήπεδο της Χίμκι στις 20:30.

Χίμκι – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Να αποδείξει ότι «αξίζει» το υψηλότερο επίπεδο

Τέρμα τα αστεία, από αύριο στην Ευρωλίγκα αρχίζει ο “πόλεμος”, ευκαιρία για πολλούς να δείξουν πόσα απίδια χωρά ο σάκος.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Πιερ Τζάκσον τα μάτια θα είναι στραμμένα (όχι τόσο στο Νεμάνια Νέντοβιτς που ξέρει την διοργάνωση, αλλά) στον Μάρκους Φόστερ που κάνει το ντεμπούτο του.

Τον βλέπαμε στα φιλικά και τον χαιρόμασταν για το θράσος και το attitude που έδειχνε. Ο τύπος είναι με μία λέξη, μπόμπερ.

Κλασσικός σουτέρ, “χεράς”. Ο μικρόσωμος SG δεν είναι παίκτης που θα σου κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο, κάνει μία, αλλά την κάνει καλά. Σουτάρει. Είτε παίρνοντας κάθετα σκρίν, είτε μετά από ντρίμπλα, είτε σε καταστάσεις catch and shoot, σουτάρει γρήγορα κι αποτελεσματικά.

Δεν είναι δημιουργικός με τη μπάλα, δε θα στήσει άψογα τα πικ’ν ρόλ, ενώ για αμυντικός είναι πολύ πιο κάτω από το μέσο όρο. Είναι όμως “φονιάς” απ’ έξωκαι στο καλό του βράδυ δύσκολα κόβεται γιατί ρισκάρει κι είναι απρόβλεπτος. Αυτά είναι τα καλά νέα.

Τα άσχημα είναι πως τέτοια παιδιά πέρασαν μπόλικα από τον Σύλλογο τα τελευταία χρόνια και δεν μακροημέρευσαν (Φριντέτ, Ουίλιαμς, Τζέημς, Μπλουμς, Φελντέιν, Ντένμον, Σλότερ). Σε λίγες ώρες μπορεί να αναδειχθεί σε πρωτοπαλίκαρο του Γιώργου Βόβορα που θα ποντάρει στο κίνητρο και την θέλησή του να αποδείξει ότι έχει θέση στους τοπ.

Η υπογραφή σε ένα από τα πιο φημισμένα “καταστήματα” μετατροπής ταλαντούχων Αμερικανών σε πλούσιους factors είναι δέλεαρ για κάθε αθλητή, μην ξεχνάμε πως η Ευρώπη σε σχέση με τις ΗΠΑ είναι …χωριό κι εύκολα φτάνουν στα αυτιά τα νέα για τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια που έκλεισε ο κάθε Μπατίστ, Καλάθης, Λάσμε, Τζέημς,Γκιστ, Σίνγκλετον, Όγκαστ έπειτα από το πέρασμά τους από το τριφύλλι.

Το παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 20.00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2 και σε LIVE STREAMING από το Newspao.gr.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News