Χεζόνια: «Στόχος μας η οκτάδα - Κάθε αγώνας μια μάχη που θελουμε να κερδίσουμε!»

Ισοπεδωτικός Χεζόνια κόντρα στην Πάρμα!

Ο Μάριο Χεζόνια, μίλησε στο επίσημο κανάλι της Ούνικς, για τους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα.

Δείτε, μεταξύ άλλων, τι αναφερει:

– «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο Καζάν. Παρά την έλλειψη χρόνου, έχω ήδη… ερευνήσει την πόλη, περπάτησα στους κεντρικούς δρόμους και επισκέφθηκα το περίφημο Κρεμλίνο σας. Έτσι λέγεται, έτσι δεν είναι;».

– «Έχουμε ένα υπέροχο περιβάλλον. Υπάρχουν πολλοί νεοφερμένοι στην UNICS αυτή τη σεζόν και το προπονητικό επιτελείο έχει σχεδόν ανανεωθεί πλήρως. Είναι αλήθεια ότι έχω ήδη διασταυρώσει δρόμους με μερικούς μπασκετμπολίστες στο παρελθόν. Φυσικά, χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσουμε, να γνωριστούμε καλύτερα. Ο Βελίμιρ Περάσοβιτς είναι ένας μεγάλος και έμπειρος προπονητής. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα μπορέσει να συνδυάσει γρήγορα όλα τα κομμάτια του παζλ και να μας βοηθήσει να προσαρμοστούμε γρήγορα στη φιλοσοφία του για το μπάσκετ. Ο Περάσοβιτς, όπως κανείς, δεν ξέρει πώς να διακρίνει τα δυνατά σημεία κάθε παίκτη και να τα χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά».

– «Υπάρχει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα χρονιά μπροστά μας. Στόχος μας είναι η οκτάδα της Ευρωλίγκας για να μπορέσουμε για να διατηρήσουμε τις θέσεις μας για την επόμενη σεζόν. Κάθε αγώνας θα είναι μια πραγματική μάχη που θέλουμε να κερδίσουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News