Χεζόνια: "Γιατί είμαι Παναθηναϊκός"

Ο Χεζόνια «πλήγωσε» τον βαριά... άρρωστο Παναθηναϊκό!

O Μάριο Χεζόνια παραχώρησε συνέντευξη στο «Above the rim» και μεταξύ άλλων τόνισε για μία ακόμα φορά την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

Στην ερώτηση γιατί είναι ο Παναθηναϊκός η αγαπημένη του ομάδα, όπως έχει αναφέρει ο ίδιος, ο Κροάτης σούτινγκ γκαρντ – φόργουορντ απάντησε:

«Το χρώμα της ομάδας του Παναθηναϊκού είναι το πράσινο. Αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα. Ήταν πολύ καιρό πριν, φαίνεται, το 2011, όταν η Μπαρτσελόνα φιλοξένησε το Final Four της Ευρωλίγκας, εκεί έπαιζαν η Σιένα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μακάμπι και ο Παναθηναϊκός.

Φυσικά, είχε έρθει μεγάλος αριθμός οπαδών για να στηρίξει τον ΠΑΟ. Ήταν η πρώτη φορά που τους είδα ζωντανά. Όχι μόνο οι Έλληνες φίλαθλοι, αλλά και οι υπόλοιποι, ήταν εξωπραγματικά πολλοί. Τότε ήταν που μπήκα στην ατμόσφαιρα του Final Four και συνειδητοποίησα πόσο μεγάλο είναι αυτό το γεγονός. Τότε έπαιζα στο Ζάγκρεμπ και κερδίσαμε την Ευρωλίγκα των μικρών. Στο ημίχρονο του τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, μας δόθηκε ένα τρόπαιο.

Μετά από αυτό, όλοι οι συμπαίκτες μου επέστρεψαν στις θέσεις τους και εγώ απλώς πήγα στο σημείο που βρίσκονταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και έμεινα εκεί. Και οι πιο ένθερμοι οπαδοί που ακολουθούν την ομάδα παντού, με θυμήθηκαν και μετά, όταν μετακόμισα στη Μπαρτσελόνα και δεν με άγγιξαν. Από χρόνο σε χρόνο, η σύνδεσή μας γινόταν πιο δυνατή. Ακολούθησα και συνεχίζω να ακολουθώ τον ποδοσφαιρικό και μπασκετικό Παναθηναϊκό. Ακόμη και στο ΝΒΑ, μιλούσα συνεχώς για τους Έλληνες οπαδούς σε συνεντεύξεις, επικοινωνούσα μαζί τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Λοιπόν, όταν βρέθηκα στην Ελλάδα, μπήκα στο επίκεντρο της υποστήριξής τους. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Έχουμε αμοιβαία αγάπη με τον Παναθηναϊκό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News