Χεζόνια: “Οι φανς του Παναθηναϊκού είναι σαν οικογένεια για μένα!”

Τα δεδομένα για Χεζόνια

O Μάριο Χεζόνια κι ο δεσμός του με τους φανς του Παναθηναϊκού και τη “Θύρα 13” είναι πασίγνωστη μέσα στους μπασκετικούς κύκλους. Ο Κροάτης άσος των Μπλέιζερς την επιβεβαίωσε μιλώντας στο Eurohoops.

O Μάριο Χεζόνια μίλησε για αυτή τη σχέση αγάπης που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον ίδιο και τους φανατικούς φίλους του “τριφυλλιού”:

“Είναι σαν οικογένεια για μένα. Δέχομαι εκατοντάδες μηνύματα καθημερινά από τους φανς του Παναθηναϊκού και τη “Θύρα 13”. Μου αρέσει πολύ να συνομιλώ μαζί τους στα social media, παρακολουθώ και τον κ. Γιαννακόπουλο επίσης. Τους συγχαίρω για τις επιτυχίες τους και τον τρόπο που στηρίζουν την ομάδα τους. Δεν έχω όμως κάποια πρόταση, ούτε έχω ακούσει κάτι», είπε ο Χεζόνια που παρακολουθεί τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News