Χεζόνια: «Ο Παναθηναϊκός έφερε πίσω το πάθος μου για το μπάσκετ»

Μοναδικός Χεζόνια: Έκανε πρόβα τον πανηγυρισμό του μπροστά στην «13»!

O Μάριο Χεζόνια δήλωσε πως στον Παναθηναϊκός ξαναβρήκε το πάθος του για το μπάσκετ και αποκάλεσε αδέρφια του τους συμπαίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

«Μετά από μία τόσο δύσκολη χρονιά, με τόσες άγνωστες συνθήκες για το πού θα είμαστε και τι θα κάνουμε, τελικά ο Παναθηναϊκός, στον οποίο βρίσκομαι μόνο τρεις μήνες και σαν ομάδα διαγωνίζεται σε τόσο σημαντικά παιχνίδια και για τρόπαια, έφερε πίσω το πάθος μου για το μπάσκετ. Δεν το είχα χάσει, αλλά ήταν δύσκολα χρόνια για μένα», τόνισε στο κανάλι της ΚΑΕ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και πρόσθεσε:

«Είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι εδώ και μέρος αυτής της οικογένειας, που κερδίσαμε αυτό το τρόπαιο. Αυτό είναι το σημαντικό, μία ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν καταπληκτικά, έχουν ξεχωριστό τρόπο σκέψης για τα πάντα. Είναι αδέρφια μου, δεθήκαμε πολύ. Το ίδιο ισχύει και για το τεχνικό επιτελείο και φυσικά για τους Δημήτρη και Φράγκι. Με βοηθούν πάρα πολύ, είναι τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα. Είμαστε σαν οικογένεια και είμαι χαρούμενος για τον τίτλο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News