Χεζόνια: «ΝΒΑ; Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός!

Χεζόνια: «ΝΒΑ; Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός!

Πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό είναι ο Μάριο Χεζόνια.

Πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό είναι ο Μάριο Χεζόνια.

Ο Κροάτης μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα αλλά και τους φίλους τους Παναθηναϊκού, του ευχαρίστησε για την υποστήριξή τους ενώ στην συνέχεια είπε «Μην αρχίζετε με το ΝΒΑ, Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός».

Αναλυτικά

«Πάντα είναι ωραία στο ΟΑΚΑ, ακόμα και όταν είσαι αντίπαλος, πόσο μάλλον τώρα που είναι σπίτι μου, είναι τρομερό. Η Euroleague είναι δύσκολη και το είχα ξεχάσει, συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα, έπαιξαν σαν σατανάδες! Για μένα μετά από έξι μήνες δεν είχα τις σωστές ανάσες στο πρώτο ημίχρονο, αναλαμβάνω μέρος της ευθύνης για την ήττα, αλλά θα επανέλθουμε. Σε τρεις μήνες θα μιλάω ελληνικά, είμαι δυνατός. Ξέρω τις ικανότητές μου, αλλά σημασία έχει η ομάδα. Θέλω μία μέρα να βρεθώ εκεί πάνω (σ.σ.: έδειξε τα λάβαρα στο ΟΑΚΑ), να κερδίσω τρόπαια.

Θα είναι τρελό με τον κόσμο, ανυπομονώ να μπουν στο γήπεδο, στο πρωτάθλημα ή στο Κύπελλο, ή του χρόνου. Ανυπομονώ να τους δω, σημαίνει πολλά η υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, όπου κι αν ήμουν με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου.

Θα πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν, η σεζόν πήγε όπως πήγε, δεν μας νοιάζει, θα τα δούμε στα αποδυτήρια με τους προπονητές. Ο Όντετ πάει πολύ καλά, μας πηγαίνει στον δρόμο των επιτυχιών. Δυστυχώς λείπει ο Νέντο και ο Παπ, είναι πιο δύσκολο, αλλά ακόμα και χωρίς αυτούς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε ευτυχισμένοι όταν γυρίσουν.

Συνήθως δεν είμαι στα social media, αλλά πρέπει να δώσω πίσω πράγματα στον κόσμο, να γίνω πιο επικοινωνιακός. Είμαι ντροπαλός, είμαι σπίτι – προπόνηση οπότε είναι ένα νέο κεφάλαιο, ίσως είναι καλό να ανοικτώ λίγο και να τους δείξω ποιος είμαι. Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη.
Μην αρχίζετε με το ΝΒΑ, Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News