Χεζόνια: «Δεν με συγχωρώ, θέλω να επιστρέψω, με τίποτα στο ΣΕΦ»

Χεζόνια: «Δεν με συγχωρώ, θέλω να επιστρέψω, με τίποτα στο ΣΕΦ»

Ο Μάριο Χεζόνια αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, στις αποδοκιμασίες, τις σκέψεις του, το ενδεχόμενο επιστροφής και το… ΣΕΦ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sport24.gr:

«Είναι αγάπη αυτό, αλλά είναι σκληρή αγάπη! Όπως είπα, αυτό σου αξίζει ως αντιμετώπιση όταν παίζεις αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό σε αυτό το γήπεδο. Ανεξαρτήτως ποιος είσαι. Ξέρω πως είμαι από αυτούς που φέρνουν πιο κοντά τους φιλάθλους μεταξύ τους, είτε για καλό είτε για κακό. Άξιζα όμως αυτή την αντιμετώπιση (από τον κόσμο). Αυτοί οι τύποι (οι οργανωμένοι) είναι πολύ κοντά σε μένα, όπως κι εγώ είμαι πολύ κοντά τους. Δεν έχω άσχημα συναισθήματα, ούτε είμαι πληγώθηκα από κάτι. Υπάρχουν πολλοί άλλοι παίκτες που έρχονται εδώ και έχουν την ίδια αντιμετώπιση από τον κόσμο. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με όλο αυτό λοιπόν.

Όχι, σε καμία περίπτωση. Έχω συναισθήματα αγάπης για την ομάδα και τον κόσμο της. Κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο. Αλλά δεν κάθισα να ασχοληθώ πιο πριν με αυτό το θέμα. Όλα είναι καλά, όλα είναι φυσιολογικά για μένα».

Μετά κι από αυτό, κατάλαβες στην πράξη πώς είναι να βρίσκεσαι στην απέναντι πλευρά της όχθης;

“Ίσως, μόνο στο 2% του πράγματος. Γιατί όταν περάσει όλο αυτό με τον κορονοϊό και το ΟΑΚΑ είναι πάλι γεμάτο, η ατμόσφαιρα θα είναι ακριβώς όπως πρέπει. Για όλους. Τόσο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού όσο και για τους αντιπάλους”.

Δεδομένου ότι εδώ (σ.σ.: στο ΟΑΚΑ) αποδοκιμάστηκες από τους φίλους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να αποθεωθείς από εκείνους του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ;

(Γελάει) “Με τίποτα, με τίποτα! Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου, παραμένει τέτοια, όχι ο Ολυμπιακός. Δεν με νοιάζει τι λένε και τι αισθάνονται. Είναι καλύτερα για μένα όπως έχει η κατάσταση. Με ενδιαφέρει μόνο… το πράσινο χρώμα”.

Για την τελευταία φάση: “Δεν ήξερα ποιος θα πάρει την απόφαση στο τέλος, ίσως ο Ντάριλ Μέικον γιατί κάνει σπουδαίες εμφανίσεις φέτος. Εν τέλει, την πήρε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, τον οποίο ξέρω καλά από πέρσι. Είμαστε πολύ κοντά, είναι ένας από τους αγαπημένους παίκτες μου και εξαιρετικός χαρακτήρας. Δεν έχω ούτε μισή κακή λέξη να πω γι’ αυτόν, είναι αδελφός μου. Πέρσι παίξαμε πολλές φορές προσωπικές φάσεις (one on one) στις προπονήσεις, οπότε για μένα ήταν μια τέτοια φάση. Σαν τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού την περσινή σεζόν.

Έπρεπε να παίξω καλή άμυνα στο τέλος. Ήξερα πως θα ήταν ένα δύσκολο βράδυ, γιατί πέρα από το αγωνιστικό υπήρχε επίσης το συναισθηματικό. Όπως και να έχει, έπρεπε να παραμείνω ψύχραιμος και απαθής για όλα αυτά, να κάνω τη δουλειά μου, όπως σε κάθε αγώνα. Είναι δύσκολο όμως, αντικειμενικά, να παίζεις εναντίον της ομάδας που υποστηρίζεις. Ανεξάρτητα του ποιος είσαι και τι πιστεύεις. Κάποια στιγμή με επηρέασε αυτό, αλλά πολύ γρήγορα το σκέφτηκα καλά και άλλαξα τα σημεία στα οποία έδινα σημασία. Δεν ήθελα να είμαι εγωιστής και να πάρω τρελά σουτ, αλλά να κάνω πράγματα που θα βοηθούσαν επί της ουσίας την ομάδα μου: να παίξω μια καλή άμυνα, να πάρω ένα ριμπάουντ”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News